16 års kærlighed

min fødselsberetning – samlet

At sidde sådan her med en sovende, nyfødt baby er bare noget af det bedste!

Jeg elsker fødselsberetninger. Jeg sluger dem selv råt jævnligt. Derfor har jeg også selv delt både min fødsel med Iben (se dette indlæg) samt Elins fødsel i en lille føljeton af fire indlæg. Hvis I også er vilde med fødselsberetninger og endnu ikke har fået læst Elins fødsel, så har jeg her samlet en lille oversigt, hvor der er links til hvert indlæg, så man nemt kan læse det hele i rækkefølge. Jeg håber, at denne oversigt kan være nyttig for jer, der endnu ikke har fået læst føljetonen, eller hvis I skulle få lyst til at genlæse den.

Her er alle afsnittene og en kort beskrivelse af hvad de indeholder:

  • 1. Afsnit – Tankerne omkring den kommende fødsel og min ‘ønskeliste’
  • 2. Afsnit – Hindeløsninger og snak om igangsættelse
  • 3. Afsnit – Turen til hospitalet
  • 4. Afsnit – Det store møde

Hvis I selv har en fødsel I gerne vil dele, så skriv gerne jeres beretning i kommentarfeltet. Jeg vil elske at læse med.

 

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 års kærlighed