luksustips fra en last-mover

jeg har aldrig…

Et gammelt billede af 15-årige mig. Der er sket uendelig meget siden dengang, og alligevel er der (selvfølgelig) en masse jeg endnu har tilgode.

Det her indlæg er ikke en online version af drukspillet af ‘jeg har aldrig’. Selvom det egentlig godt kunne være det. I så fald ville det være et spil, hvor jeg ikke ville få taget mange slurke af min kolde Matilde – for det er en liste over ti ting jeg reelt aldrig har prøvet. Men det er også ting jeg gerne ville prøve. Noget er stort, noget er småt, noget kan jeg egentlig bare gøre, mens andet kræver andres implicering. Jeg er ikke sikker på om jeg nogensinde kommer til at sætte kryds ved én eneste ting på listen, det må tiden vise.

Har I mon prøvet noget af det? Ved I om jeg er gået glip af noget? Og er der noget I aldrig har gjort, men virkelig godt gad? Ud over at vinde et par millioner og rejse jorden rundt.

Ti ting jeg aldrig har prøvet før, men gerne vil prøve…

 1. At få farvet og ordnet mine bryn. Og få shellak. Generelt er jeg ikke så god til at prioritere den slags selvforkælelse (det skyldes vidst nok mest noget nærighed). Well well, så må jeg jo bare nøjes med mine tarvelige pletvise bryn og mine nydeligt klippede fingernegle i naturlook.
 2. At rejse til USA. Præcis hvorhen ved jeg ikke. Jeg føler bare jeg burde se ét eller andet ægte amerikansk; New York, LA, San Fran, måske en nationalpark eller noget Grand Canyon. Måske vi skal gøre noget ved det en dag når børnene er blevet større.
 3. Et spaophold på de populære steder; Falkenberg, Ystad eller Marienlyst Strandhotel. Så kliché, men nok for en grund. Det ser jo så behageligt ud med så æstetisk et forkælelsesophold! Men tilbage til punkt #1 – nærighed (og andre omstændigheder) spænder lidt ben på mig her.
 4. At være nogens Gudmor. Egentlig vil jeg nok skide grønne grise ved tanken om at skulle stå med potentielt grædende baby i oversize kjole, der bliver plasket til med vand af M/K i sort kjole og krave… Alligevel er det lidt sådan en ting jeg har haft tænkt, at jeg godt gad være; Gudmor. Måske handler det lidt om følelsen af at være udvalgt til at være noget ‘særligt’ i det lille barns liv?
 5. At være ude og kigge på brudekjoler med en kommende brud (som ikke er mig selv). Jeg er kæmpe fan af diverse ‘Say Yes’ kjoleprogrammer og alt muligt bryllupsgejl (selvom jeg måske er lidt flov over at indrømme det). Af samme grund ville jeg elske at se en jeg holder af stå og prøve kjoler fuld af forventninger om den kommende dag.
 6. At være med til en fødsel, hvor jeg ikke selv er den fødende. Måske gad jeg egentlig bare godt have været en flue på væggen til mine egne fødsler? Jeg gad i hvert fald godt vide hvordan min mand har oplevet dét at være med til en fødsel. Ligesom han ikke kan vide hvordan det er at være den fødende, så har jeg jo så absolut heller ingen idé om hvordan det er at være med til en fødsel. Og det gad jeg godt.
 7. At dyrke en sport, som jeg er så vild med, at jeg bare må dyrke den igen og igen, uge efter uge. Jeg er lidt for mageligt anlagt. Det går desværre ud over min kondition. Derudover er det endnu ikke helt lykkedes mig at finde noget (sport) som jeg virkelig synes er sjovt at dyrke. Dét, kombineret med det magelige, er en farlig cocktail. Jeg ville ønske jeg var løbetypen. Det må være den ultimativt mest praktiske sport – især med små børn. Så skal man bare ud af hoveddøren og afsted. Har I nogle tips til at få sparket gang i gejsten?
 8. At lægge stemme til en tegnefilm. Jeg ved ikke hvorfor jeg har den trang. Jeg tænker bare det må være vildt sjovt.
 9. At skrive en bog. Igen, jeg kan ikke helt forklare hvorfor. Det tiltaler mig bare at få lov til at dykke ned i sproget og give sig hen til at skrive og skrive og skrive.
 10. At se nordlys. Jeg elsker naturoplevelser og jeg tænker, at synet af nordlys må være én af de oplevelser, der skal på min bucketlist.

 

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

1 kommentar

 • Alle punkter pånær 5 og 6 ville også være på min liste 😀
  Særligt at skrive en bog, at få en sej form for sport som en hobby helt naturligt (never gonna happen, haha) og en eller anden gang, at opleve USA, gad jeg godt (og nordlys egentlig også, det må være så magisk). Egentlig synes jeg landet som koncept og regeringsmagt, er rædsomt, men de har jo et helt kontinent af oplevelser og smukke steder, og det gad jeg altså gerne at få set, inden jeg dør (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

luksustips fra en last-mover