lykken er #86

lykken er #87

Lidt billeder fra en af vores pæne gåture med barnevognen i det flotte efterårsvejr

Det er torsdag aften og jeg har netop sat mig for at forfatte en lille liste over lykkestunder fra den forgangne uge. Mørket er faldet på, lyset er dæmpet og et enkelt stearinlys flakser på bordet ved siden af en buket blomster fra barnedåben, der stædigt holder ud knap to uger efter. Jeg er alene hjemme med pigerne, hvilket jeg er mindst en aften om ugen. Vi har så småt fundet vores rytme når vi har de her alene-hjemme aftener, og vi har haft en hyggelig eftermiddag og aften i dag. Det er nu lykkes mig at få puttet begge. Elin ligger og prutter melodier i slyngevuggen og Iben ligger trygt i hendes juniorseng og sover efter højtlæsning fra bog, selvdigtet eventyr og hundrede omgange af første vers i ‘Solen er så rød Mor’ (af en eller anden grund kan jeg ikke huske mere, selvom jeg har prøvet at lære det). Nu vil jeg spendere lidt tid på at opsummere lidt højdepunkter fra ugen, der er gået og så tror jeg, at jeg vil joine pigerne i drømmeland bagefter. Husk, at jeg gerne høre jeres bud på jeres egen lykkeliste i kommentarfeltet. Her får I min liste.

Lykken er…

  • At svøbe sin lidt for bløde morkrop i helt nye og mindst lige så bløde håndklæder efter et varmt bad.
  • At sætte lidt tid af til at fordybe mig i at tegne. Dronningen sagde selv i hendes nytårstale, at man skulle huske at lave noget ‘uvigtigt’. Så det gjorde jeg lige lidt…
  • Hjemmelavet pizza bianca med kartofler. Så syndigt, så velsmagende.
  • At læse bøger sammen med Iben. Jeg savner nogle gange at være alene med hende. Bare hende og mig. Jeg trøster mig med, at det nok skal komme igen. Så håber jeg bare ikke, at hun synes jeg er nederen og pinlig til den tid. Og indtil da stjæler jeg mig al den alenetid med hende jeg kan når Elin sover og de huslige pligter ikke lige kalder.
  • Gåture i det pæne efterårsvejr. Det er den eneste motion jeg får for tiden, men hånden på hjertet, så er det nok også en af mine yndlings motionsformer – selvom effekten af sådan en omgang er minimal.

Hvad står der på jeres lykkeliste?

 

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #86