det er en...

gravid status #2

img_3544

En lille opfølgning på min første status i denne graviditet. Fik I ikke læst den første findes den her. Jeg er nu på min anden uges barsel før baby, så det er vidst ved at være på tide med en lille opfølgning.

Status på graviditeten i tal…

  • Antal uger som gravid: 37 præcis = færdigbagt baby (jeg bliver nødt til at tjekke min preggo-app flere gange dagligt, da jeg simpelthen ikke kan forstå jeg allerede er så langt!)
  • Kilo taget på: +12kg (jeg vejer mig ikke regelmæssigt, men for indlæggets skyld tog jeg en tur på badevægten)
  • Navne på listen: 15 stykker (men nok kun 2 stykker jeg sådan ægte tror er mulige kandidater – det er så svært at vælge et andet menneskes navn)
  • Antal maskiner babytøj og babyting vasket i barslen indtil nu: 15+ (både nyt og gammelt)
  • Antal plukkeveer: too many (føler jeg), men tænker dog det er meget normalt, omend ikke så rart.
  • Ting indkøbt til baby siden sidste status: 1 stk slyngevugge (har hørt så meget godt om den, så vi måtte eje den denne gang), en god portion bleer osv. til opstart, lidt nyt sommerligt tøj – til baby altså (hvis den her varme fortsætter)
  • Punkter på min to do liste, jeg mangler før babys ankomst: jeg skal bruge flere hænder end mine egne til at tælle dem…

Hvis I selv er gravide må I meget gerne skrive jeres egen lille liste i kommentarfeltet. Glæder mig til at høre fra jer.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det er en...