lykken er #80

babys køn?

img_2321

Babys ansigt i profil… På billedet ligner den lille spunk sin storesøster meget fra hendes scanningsbilleder – men jeg er lidt i tvivl om hvor forskellige sådan nogle billeder egentlig er? Om alle babyer ikke bare set lidt ens ud fotograferet inde i maven med ultralyd?

I et tidligere indlæg blev jeg spurgt om vi havde delt babys køn. Svaret er både ja og nej. Jeg har ikke som sådan delt det officielt i SoMe-land, men vi har delt det med vores familie og venner. Og så alligevel ikke – for sagen er den, jeg i et stykke tid ikke har været sådan helt sikker.

Før jeg blev gravid overvejede vi, at vi måske skulle lade være med at kende kønnet denne gang. Især fordi jeg regner med, at dette er min sidste graviditet, legede jeg meget med tanken. Det var ligesom ‘sidste chance’ for at prøve det med at holde spændingen. Men efter en masse for og imod tanker og en god portion nysgerrighed senere besluttede vi os for vi gerne ville vide det, hvis muligt. Med Iben var vi til en tidlig kønsscanning, hvor vi fik løftet sløret for hvad maven gemte på. Denne gang ventede vi dog til misdannelsesscanningen og trak spændingen lidt…

Til scanningen var det ikke helt muligt helt at tjekke efter. Baby gemte godt på kønnet. Så vi har i noget tid troet vi vidste hvad køn baby er, men vi (læs: nok mest jeg) var ikke helt sikre. Min bedre halvdel var mere overbevist om, at det bud vi fik til scanningen var det rigtige. I går var vi så til endnu en scanning og der var det mere tydeligt hvad maven gemmer på (i hvert fald for damen, der scannede mig – jeg selv er ikke så god til at tyde de scanningsbilleder…) Så nu føler jeg mig mere overbevist.

Kan I gætte hvad vi venter os?

Og så er jeg nysgerrig… Et spørgsmål til alle jer, der er gravide eller har været det; kendte i kønnet under graviditeten?

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

1 kommentar

  • Anette

    Tillykke igen, skønt for jer
    Gætter på en lille pige mere
    Til min scanning med lillebror spurgte de ikke om vi ville vide køn og pludselig sagde damen bare neiii se en lille dreng😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #80