lille spejl på gulvet der...

hov…

foto1

Her har jeg ‘gemt’ mig den sidste måneds tid; i min hverdag, mit liv og alt hvad det indeholder… Og jeg har nydt bl.a. den fine solnedgang på vores terrasse og brugt tid sammen med mine to favoritter.

Det er næsten en hel måned siden jeg sidst opdaterede bloggen. Jeg har i den mellemliggende periode selv besøgt bloggen med jævne mellemrum og har skrevet på lidt forskellige kladder, men jeg har ikke helt kunne få hænderne omkring hvad jeg egentlig ville formidle. Jeg har været kørt lidt træt i det hele, som de fleste mennesker nok gør fra tid til anden.

Jeg følger en god håndfuld bloggere og efterhånden som de alle er blevet professionelle stikker deres blogs helt af med lækre designs, masser af indhold, hyppige opdateringer alt imens jeg forpustet kigger med og tænker ‘det dér kan jeg jo ikke leve op til’. Og så trækker jeg mig. Grubler over mit indhold, min plads i bloglandskabet og om jeg bare ‘larmer’ midt i den store mængde indhold på det store www. Men min blog har aldrig haft for øje at være min levevej – selvom jeg beundrer dem, der har det som deres fuldtidsbeskæftigelse. Så der er jo ingen grund til, at jeg måler mig og mit output med  folk, der har langt større ambitioner og mål med deres blogs.

Så nu er jeg her. Jeg håber min kreativitet kommer tilbage, så jeg igen kan fylde lidt hyggeligt indhold på hylderne her i mit lille bloghjem når tiden tillader det.

Og nu jeg har jer; rigtig god sommerferie til jer alle.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Julie

    Jeg faldt lige over dette indlæg, og tænkte, at jeg lige ville smide en kommentar. Jeg har læst med på din blog i en del år nu, og selvom du ikke poster så tit som mange af “de andre”, så nyder jeg bare stadig rigtig meget at komme tilbage til din blog. Jeg klikker ikke herind hver dag, men med en uges mellemrum eller noget i den dur. Og jeg bliver altid gladeligt overrasket, når du har udgivet indlæg. Så jeg vil bare sige, at selvom du ikke har et vanvittigt design og professionelle billeder, så er din blog værdsat, og det er DEJLIGT at følge med. Så jeg håber personligt, at du fortsætter. Jeg fortsætter i hvert fald med at komme forbi herinde <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Søde Julie – du aner ikke hvor glad jeg er for din kommentar <3 Af hjertet tak! Jeg håber du fortsat vil svinge forbi domænet 🙂 Tak fordi du trofast følger med. Knus Natasja

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lille spejl på gulvet der...