vores bryllup - brudebuketten

vores bryllup – brudekjolen

Kjoleshopping og gode tips

Før jeg vidste jeg var gravid, havde jeg været ude og prøve ‘rigtige’ brudekjoler med min mor og søster. Og jeg vil klart anbefale alle brude at gøre det i rigtig god tid, hvis muligt. For det første blev jeg personligt overrasket over hvilken stil jeg var til. Både hvad angår snit og materiale. Og så skulle det eftersigende tage ret lang tid at få bestilt sådan en kjole hjem og få den rettet til. Så det skal gerne gøres maaaange måneder i forvejen.

Jeg nåede ud og prøve kjoler to gange. Anden gang var jeg meget tæt på at svinge Dankortet og flænse det for knap 12.000kr for at bestille den fineste blondekjole hjem i havfruesnit med dertilhørende similibælte og slør. Heldigvis gjorde jeg det ikke. Jeg endte jo som bekendt med at have alt andet end figur til en brudekjole i havfruesnit på min bryllupsdag. Min kjole er derfor bestilt hjem fra en webshop. Ikke voldsomt eksotisk eller glamourøst, men jeg var faktisk vildt glad for kjolen. Den var helt perfekt til en rund brud som mig og lækker, let og luftig til et sommerbryllup. Skulle der sidde andre gravide brude derude, kan jeg fortælle, at min kjole er købt hos Purløg og Persille og er af mærket Tiffany Rose – min kjole findes lige her.

Tilbehøret

Jeg bestilte et bælte hjem fra denne shopEtsy samt et meget enkelt slør. På slørets spænde syede jeg min oldemors gamle perler og inde i kjolen syede jeg med blå tråd vores initialer. På den måde var der noget nyt, noget gammelt, noget blåt og noget lånt. Desværre blæste det helt vildt den dag vi blev gift, så sløret levede lidt sit eget liv. Derfor har jeg det ikke på på alle vores billeder.

Skoene købte jeg hos favorit skopusheren Dune – de sælges bl.a. i Magasin. På trods af, at jeg ikke havde gået dem til OG jeg var gravid i 34. uge med vand i kroppen, så var de fantastiske at have på hele dagen. Jeg vil klart anbefale alle brude ikke at gå på kompromis med skoene. Det vil være så ærgerligt at få ødelagt dagen af ømme fødder.

Brudekjole1

Brudekjole2

Brudekjole6
Brudekjole3

Brudekjole4

Brudekjole5

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores bryllup - brudebuketten