min barsel er slut

outfit: tilbage på job

job outfit

Bukser: Five Units//Jakke: Saint Tropez//Peplum top: Pieces//Smykker fra Hvisk: Vedhæng//Ring//Ring//Halskæde

Som jeg skrev i går, har jeg et skab fuld af tøj, men stadig nærmest intet at tage på. Det er som om mit tøj bare ikke rigtig sidder pænt længere.. Alt det jeg gik med før min graviditet ligger og samler støv og det er rigtig træls ikke have særlig meget pænt at trække i. Jeg har derfor brugt lidt tid på at vinduesshoppe online og har været på udkig efter lidt nyt, nu hvor jeg må ud af mine joggingbukser og kondisko i forbindelse med jobstart. Ovenfor er nogle af de ting jeg har forelsket mig i. Især peplumtoppen og jakken er jeg helt vild med.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min barsel er slut