lykken er #69

når man føler sig nøgen på jobbet

Outfit job

Top: Saint Tropez//Øreringe: Hvisk//Top med blonder: Vero Moda//Nederdel: Saint Tropez//Sko: Polo Ralph Lauren set på Boozt

Hvis nu vi legede, at jeg var mega god til at gå i højhælede sko og jeg ikke havde grimme tæer og hæle, så ville jeg være ret vild med de her sko. Og i det hele taget det her sæt. Jeg synes, det kan være svært at finde pænt tøj til jobbet om sommeren. Man steger i den indelukkede luft på kontoret og man har mest lyst til at være iklædt noget let og luftigt og slippe fødderne ud af det lukkede fodtøj. Alligevel oplever jeg tit at føle mig en anelse nøgen. Det er lidt sært. Det tøj jeg ikke har noget problem i at gå i privat, føles pludseligt helt forkert i det øjeblik jeg træder ind på mit arbejde. Jeg ved ikke om I kender den følelse? Udfordringen ligger så i at finde noget tøj som man både har lyst til at bruge privat og på arbejdet, og det krav synes jeg de ting jeg har fundet på collagen opfylder meget godt. Og så tænker jeg den der hvide trøje må kunne dække en eftergravid mormave meget fint, ikke?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #69