google søgninger på det seneste

must have t-shirt til beyonce koncerten

lemonade shirt

T-shirt: Ganni

På søndag gæster the one and only Queen B Parken i København. Jeg er så heldig at skulle ind og se hendes koncert. Det er faktisk tredje gang jeg sammen med min søster skal ryste bagdel til Beyonces fantastiske live præstation. Denne tour hedder The Formation World Tour og hendes seneste udgivelse er videoalbummet Lemonade. Derfor tænker jeg, at denne nye t-shirt fra Ganni vil være perfekt at iføre sig til koncerten. Den findes i øvrigt også i andre varianter, hvis man er mere til det.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

google søgninger på det seneste