10 ting man ikke bør sige til en nybagt mor

gode gummistøvler til gåture?

gummistøvler

Regnjakke: Rains//Jeans: H&M///Sneaks: Adidas

Om halvanden måneds tid har jeg fødselsdag. Til min fødselsdag sidste år fik jeg bl.a. en fin regnjakke fra Rains i gave af min mand (den her model i grøn, til de nysgerrige). Den er guld værd på morgener som i dag, hvor jeg skal traske frem og tilbage til vuggestuen i silende sommerregn. Men jeg er ikke helt dækket ind – jeg mangler nemlig stadig gummistøvler. Jeg har dog ikke rigtig erfaring med gode gummistøvler. Jeg synes tit man får vabler og ondt i fødderne af sådan noget gummi fodtøj.

Så nu prøver jeg lige at spørge jer. Har I nogle gummistøvler I vil anbefale?

Skal jeg f.eks. vælge en Hunter model, måske endda en kort én, eller de korte forede fra Ilse Jacobsen eller noget helt fjerde? Kriteriet er bare, at de skal holde fødderne tørre og de skal ikke gøre ondt at gå i… Ellers er jeg ret åben overfor forslag. Jeg håber I kan hjælpe mig, så jeg kan få skrevet de helt rigtige gummistøvler på min ønskeliste i år.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Pouline

    Jeg er nu på mit andet par korte gummistøvler, og de er guld værd!
    Det er mere som at have et par almindelige sko på fremfor et par varme, tunge røjsere. Mit første og bedste par var fra Føtex til 149,-, så de behøver ikke at være dyre for at være gode 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting man ikke bør sige til en nybagt mor