fødselsberetning #3

Fødselsberetning #4

 photo Baby collage_zpsmrazwhru.jpg

Læs det foregående afsnit her…

En lang nat med veer

Den fredag spiste vi dejlig thaimad i sofaen mens vi så Maze Runner. Jeg holdt mig vågen til hele filmen, hvilket ellers sjældent sker. Undervejs nev det mere og mere i min mave og ikke mindst min lænd. Jeg lå i fosterstilling under et tæppe på sofaen og tænkte, at det nok ikke var noget..

Efter filmen gik jeg på toilettet (beklager detaljegraden) og her havde jeg noget som måske var en tegnblødning. Jeg var dog i tvivl. Jeg havde jo aldrig prøvet det dér med at gå i fødsel før. Alligevel sagde jeg til min kære mand, at det måske var en idé, at vi gik i seng og fik sovet lidt så vi var veludhvilede hvis det var nu, det skulle til at ske. Vi gik i seng og jeg nåede ikke at få mere end en times sammenhængende søvn før jeg blev vækket af et jag. Igennem natten fortsatte jagene og de kommer hyppigere og hyppigere. Jeg registrerede dem i en app hver gang de kom for at se, om der mon var tale om helt ægte veer og i så fald hvilken rytme de havde.

Ved femtiden om morgenen kunne jeg næsten ikke være i mig selv mere. Men jeg var stadig i tvivl om jeg havde veer. Jeg kunne ikke holde ud at ligge i sengen, men kunne heller ikke magte at stå. Det gjorde bare ondt! Jeg lå og ventede på, at klokken ville slå 6, så jeg kunne sætte mig ned og se lidt Go’morgen Danmark, mens jeg ventede på min mand ville vågne. Jeg havde bare lige glemt, at det var weekend, så TV-programmet bød ikke på Go’morgen Danmark på den tid af morgenen og derfor endte jeg med at se et eller andet TV-shop program i stedet, så vidt jeg husker. Jeg forsøgte at få lidt morgenmad indenbords. Uden mad og drikke dur den fødende jo ikke, vel? Sådan tænkte jeg i hvert fald.

Manden min stod op og fandt mig på sofaen som så mange morgener før. Denne gang var det bare anderledes…

Fortsættes…

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fødselsberetning #3