fødselsberetning #2

fødselsberetning #3

 photo 9692fcfa-5147-4865-9a99-fab581e46e02_zpsybonzgya.jpg

Læs det foregående afsnit her…

Alternativ behandling i en mistænksom dunst

Den hindeløsning jeg fik lavet i uge 41+0 gjorde desværre ikke det store, følte jeg. Allerede morgenen efter sad jeg derfor solidt plantet i vores sofa med Google åben på min pc. Nu var gode råd dyre. Min sommerbaby var blevet til en efterårsbaby. Det var blevet september og jeg havde for længst regnet med, at vi ville være blevet forældre. Jeg fandt frem til jordemødre, der udførte akupunktur og ditto hindeløsninger som alternativ igangsættelse. Jeg ville helst ikke gøre brug af den tid jeg havde til medicinsk igangsættelse på hospitalet små fem dage efter og søgte derfor med lys og lygte efter noget, der kunne give det sidste lille puf og få sat gang i løjerne.

Desværre var de fleste allerede bookede og havde først tider langt efter den dato, hvor min fødsel uanset hvad skulle være overstået, men endelig langt om længe fandt jeg en jordemoder med et afbud og en ledig tid samme eftermiddag. Jordemoderen lå på Christianshavn, en fornuftig afstand til mit hjem og hospitalet – hvis der skulle komme gang i sagerne hurtigt. Mine hævede gravidfødder hoppede i de elskede Birkenstocks og ud i sensommervarmen. Efter en god gåtur, lidt metrotransport gennem København og en rask tur rundt på Christianshavn, fandt jeg endelig stedet. Et lille lusket lokale, fyldt med anatomidukker, plakater, drømmefangere og deslige. Jeg blev placeret i et rum med en briks og en mistænksom duft af, ehm, ‘urter’. Jeg tænkte indeni om jeg virkelig var SÅ desperat, at jeg ville byde mit ufødte barn at være i et lokale med den slags passiv indtag.

Heldigvis kom jordemoderen ind straks efter, og hvad jeg troede var duften af Christiania i behandlerrummet, var heldigvis bare urter, der var brugt til en behandling til en patient før mig. Puha, det lettede min bekymring. Jordemoderen synes selv lugten var lidt for tung i rummet og tilbød mig, at vi rykkede rum. Det blev et stort JA TAK fra mig. Jeg fik sat lidt nåle hist og her på kroppen. Hun undersøgte mig og sagde jeg var klar til at føde, at noget mentalt muligvis havde blokeret og at hun var sikker på jeg ville have født inden weekenden var omme. Det var fredag, da jeg fik behandlingen. Jeg tog hjem med metroen igen. Da min mand fik fri tog vi et smut til Frederiksberg og købte dejlig Thai mad hos Thai Away (varm anbefaling herfra i øvrigt).

Mens maden blev tilberedt stod jeg lænet over et skilt udenfor og følte mine plukkeveer bliver mere og mere intense…

Fortsættes…

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fødselsberetning #2