kærlighed og min lille mave

kom med mig i bad

ibad

Billedet har ikke noget med indlægget som sådan at gøre.. Men det er da taget på et badeværelse – så det er noget i den genre!

Nu får I lige en historie fra det virkelige (mor)liv. Forleden dag tog jeg det mest mislykkedes karbad.. Hvor svært kan det være at taget et karbad, tænker I måske? Meget svært, åbenbart. Det hele skulle være så godt og wellness agtigt, men det blev alt andet end en afstressende oplevelse.

Jeg havde fået min mand til at tage vores søde baby en halv times tid, da han kom hjem fra job. Jeg tændte bruseren, hældte sæbe i karet (med parfumeduft for en sjælden gangs skyld – det skulle være den helt dyre tur), linede et bord op ved kanten af karet med computer og telefon på – der skulle hygges med lidt tv online imens. Karet blev langsomt fyldt mens jeg smuttede i køkkenet og lavede mig en omgang iskold hyldeblomstsaft og tog mig en lille lade (en deeeejlig dumle karamel).

Da jeg kommer retur til badeværelset står der et lystigt springvand op fra badekaret. Bruseren har vendt sig om i karet og sprøjter nu direkte op på mit bord med elektronik. Jeg var overbevidst om, at jeg ikke havde fyret helt op for blusset på bruseren. Computeren er nu drivende våd, bordet sejler og hele gulvet på badeværelset ditto. Selv toiletkumme og alt det ekstra toiletpapir er soaked! Det afslappende bad jeg skulle i, fik pludselig pulsen op hos mig og jeg ydede straks livreddende førstehjælp på både pc og mobil. Nu, et par dage efter mit stunt, er de uden for livsfare og deres tilstand virker stabil – men sikke en forskrækkelse! Og ja, så var alt det varme vand ligesom gået til spilde og jeg måtte tage et halvfesent lunkent karbad, da forskrækkelsen havde lagt sig..

Jeg må hellere holde mig til brusebade fremover. Det er nok det tætteste mor her kommer på en afslappende spa oplevelse.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Hold nu op, det var lidt af en omvæltning ift. hvad der så ud til at blive rigtig godt :-O

    Synes dog ikke du skal opgive karbade af den grund, slet ikke. Op på hesten igen! (men lad evt. elektronikken være i god afstand indtil karret er fyldt ordentlig op.)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kærlighed og min lille mave