fødselsforberedelse hos apa på østerbro

forårsfavoritter

collage2

Blazer og sneaks: H&M//Bukser: Saint Tropez

Kalenderen melder nu om forår – ja tak! At det så stadig er lidt koldt og der stadig er overhængende risiko for sne, snakker vi ikke om. Jeg glæder mig SÅ meget til ture med barnevognen i solskin og forhåbentlig snart lidt mere varme. Her i min barsel har jeg desværre ikke gjort så meget ud af mig selv og min påklædning. Jeg har været langt mere praktisk end pæn, men de her fine forårssager kunne jeg altså godt bruge. Jeg elsker når der kommer fine, sarte forårsfarver i butikkerne og de her ting måtte alle sammen gerne flytte ind i mit klædeskab. Jeg tror dog jeg må vente lidt med at klæde mig i pænere sager – nu står den nemlig snart på flytning og praktiske gøremål i det nye hjem. Åh hvor jeg bare glæder mig til at flytte ind og skabe et fint hjem for vores lille familie.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fødselsforberedelse hos apa på østerbro