babyudstyr: kørepose i lammeskind

en perfekt barselsdag

 photo Barsel_zpsg2napnk5.jpg

Jeg har før fortalt, at jeg troede barsel var noget lidt andet før jeg selv kom på barsel. Jeg har undret mig over, at folk ikke havde tid til at læse lange romaner, spise på café og chille konstant – men sådan er alle barselsdage bare ikke. Nogle dage er det hårdt (men hyggeligt) arbejde, med en baby, der kræver en del. Og af gode grunde. Tænk på hvor meget de udvikler sig hver dag og vokser på alle mulige måder. Det må i virkeligheden være hårdt at være babyen på barsel.

Alligevel kan det være rart med nogle dage, hvor alt bare går op i en højere enhed. Sådan en dag havde jeg fornyligt og jeg var helt høj bagefter. Det gav ny energi til de lidt trætte dage med ekstra mokka i koppen. Min baby var i hendes bedste humør – hun var glad, nød en god gåtur i barnevognen fra vores lejlighed hen til et af vores yndlings hæng-ud steder i barslen; shoppingcentret på Frederiksberg, FRB.C. Vi fik købt en dejlig gave, et smækker lækkert HAY sengetæppe til hendes skønne far (og måske også lidt til mig selv), som tak for alt det arbejde han lægger i vores nye hus. På turen nød jeg en friskpresset juice og en bagel med hele molevitten, mens min lille dame og jeg pludrede på babysprog og fik en god sludder. Jeg glæder mig allerede til hun bliver ældre og vi skal på tøsetur sammen hende og jeg.

Når jeg sådan tænker over det, er de fleste dage på barsel ret gode. Der er flere gode end dårlige dage. Det er bare et anderledes liv end jeg er vant til. Men ikke på nogen dårlig måde. Jeg har travlt – og nogle gange keder jeg mig midt i travlheden. Alligevel er det lidt af en gave at få mulighed for at gå hjemme med sådan et lækkert lille menneske og se hende folde sig ud og indtage verden. På det seneste har barslen bl.a. budt på følgende luksus:

  • Hygge med de skønne mødre og babyer jeg har fulgt siden fødselsforberedelsen.
  • Gåture i solskin – foråret er lige om hjørnet, jeg kan mærke det!
  • En tur til frisøren efter næsten 8 måneder med vildtgroende lokker. Ud med #barselsknolden ind med #barselsspringvandet.
  • Et hyggeligt event på en lækker restaurant med min dejlige baby, der smilede og charmede alle helt uden brok. Jeg var en stolt mor (også selvom hun pruttede højlydt midt i et foredrag).

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

babyudstyr: kørepose i lammeskind