en perfekt barselsdag

anmeldelse af babyudstyr

 photo vaeligrelse1_zps34eevtxi.jpg
 photo vaeligrelse2_zpsjsvxgx1g.jpg

Nogle af de sager vores lille lækre dame har på sit børneværelse..

Lamper: Pendler fra Muuto//Knager: Dots fra Muuto//Kommode: Hemnes fra IKEA//Lampe: Svampelampe fra Heico//Seng: Kili fra Sebra//Plakat: Fine Little Day//Puslepude: Contour Powder fra Done by Deer//Sengetøj: Contour Powder fra Done by Deer//Kanin: Hopstimist Bunny Baby Bimble//Tæppe: Cam Cam

Jeg har længe brygget på en stribe indlæg om diverse ting i forbindelse mit ‘nye’ liv som mor. Alle indlæggene ligger ikke helt færdige, men hvis jeg skal nå at få postet noget inden jeg har 1 års jubilæum som mor, må jeg hellere komme i gang. Der er nemlig rigtig meget udstyr til sådan et lille lækkert menneske.

Jeg vil over den kommende tid udgive en række indlæg, hvor jeg fortæller lidt om det babyudstyr vi har haft købt til vores kærlighedsklump, samt give en lille opsummering på, hvordan det har fungeret for os. Det vil være min personlige vurdering. Jeg har ikke testet en masse forskellige sager, så det tager udelukkende udgangspunkt i netop de ting vi har brugt. Størstedelen er ting vi selv har købt og betalt – kun få ting er gaver vi har modtager og det vil fremgå tydeligt i indlæggene, hvad der er sponsorerede gaver. Der vil komme indlæg om blandt andet:

 • Fødselsforberedelse
 • Diverse til mor under og efter graviditet – herunder graviditetstøj og ammebh’er (uh la la det bliver hot)
 • Barnevogn og klapvogn
 • Babynest
 • Babyseng
 • Tøj – herunder favoritmærker og lidt omkring de forvirrende størrelser
 • Autostol
 • Legetøj
 • Pusletaske
 • Puslepude, ammepude og andet til babyværelset
 • Kørepose

 

Og så kan jeg løfte sløret for, at jeg brygger på indlæggene om min fødsel. Det bliver nok til mere end ét, da jeg synes der er meget at fortælle. Er I stadig interesserede i at læse om den?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en perfekt barselsdag