neglelak - hvilken farve?

oreo brownies

 photo oreobrownies_zpsslqwbqvo.jpg

Min søster tippede mig fornyligt om denne lækre Oreo brownies opskrift hos Cute Carbs. Da vi i weekenden havde inviteret lidt familie på påskekaffe og kage gav jeg mig i kast med at bage de søde brownies. Jeg har ikke tidligere bagt brownies så jeg var lidt i tvivl om hvornår de var færdige – plejer at tjekke om en kage er våd inden i, men det skal sådan nogle brownies jo være – så det tip kunne jeg ikke bruge. Selskabet var heldigvis enige om, at det var et yderst vellykket forsøg. Som tilbehør til kagen serverede jeg vanilleis, jordbær og blåbær. Perfekt friskt pift til den søde kage.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

neglelak - hvilken farve?