min dining week 2015

vaffel trøje

 photo ST13_zpso83p1638.jpg

 photo ST6_zpsrktnaiso.jpg

 photo ST8_zpsp5aqskin.jpg

Trøje: Saint Tropez//Jeans: Second Hand Levis//Sko: Converse

Her er endnu et sæt fra Saint Tropez bloggen. På trods af, at billederne er taget mens der stadig lå salt på jorden og var let frost i luften, synes jeg der er meget forår over de lyse jeans og trøjen. Til vinter går jeg mest i sort og mørke farver – men til forår, og især sommer, må det gerne være lidt lysere. I år er jeg f.eks. forelsket i hvid, beige og pasteller og drømmer om pastelfarvede, blomsterprintede toppe og bukser samt lyst denim. Den hvide trøje med ‘vaffel’ struktur fra Saint Tropez bliver med garanti også en forårsfavorit.

Hvad drømmer I om til garderoben dette forår?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min dining week 2015