den perfekte lædernederdel

min dining week 2015

 photo 9efaaa22-bc8c-45cd-95be-586299ea0657_zps09899d17.jpg

I uge 7 løb Dining Week af stablen traditionen tro. Ligesom Dining Week er en tradition, er det efterhånden også blevet en tradition, at jeg tager på Sticks’N’Sushi til Dining Week. Så det skulle jeg selvfølgelig også i år. I 2013 introducerede min søster mig til Sticks’N’Sushi, i 2014 introducerede jeg min kæreste for det og i år tog vi endnu en kærestetur efter flere dages sygdom.

Derudover var jeg forbi Oysters & Grill i år. Det havde jeg ikke prøvet før. Jeg var lidt lunken omkring oplevelsen. Det levede ikke 100% op til mine forventninger. Vi fik muslinger (som var voldsomt gode), entrecôte med fritter (fritterne var mums, bøffen not so much) og chokoladekage (tung, men lækker).

Var I til Dining Week i år? Og hvis I var, vil I så dele lidt af jeres erfaringer med de restauranter I var på? Det er altid godt at høre anbefalinger og finde nye steder at prøve.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den perfekte lædernederdel