2014 kærlighedens år

den perfekte lædernederdel

 photo BL2_zpsw5gfqftu.jpg

 photo BL1_zpsqd2fqagk.jpg

Jakke: Vila//Strik og nederdel: Saint Tropez//Tørklæde: Gina Tricot//Støvler: Bianco

En ting nogle af jer har efterspurgt tidligere, er outfits. Jeg tager egentlig sjældent billeder af outfits, men jeg har et par stykker liggende fra de sidste par måneder. Som nogle måske ved blogger jeg for Saint Tropez, og til det formål bruger jeg selvfølgelig billeder af mig selv, hovedsageligt i Saint Tropez tøj. Det er super sjovt at skulle finde på styling af forskellige slags tøj. På disse billeder er jeg iført et af mine absolutte favoritkøb, nemlig lædernedelen fra Saint Tropez.

Jeg havde længe ledt efter en pæn lædernederdel inden jeg fandt denne. Det skulle være én, der ikke havde sådan et S/M i looket. Det er altid en hårfin grænse med sådan noget læder, synes jeg.. Det skal helst være stilet og ikke se billigt ud. Pludselig så dukkede dette helt perfekte eksemplar op. God længde. Tjek. Lækkert læder. Tjek. Lommer. Tjek! Så bliver det ikke bedre. I kan selv finde den online her.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2014 kærlighedens år