de tre musketerer

jubiiii det er fredag.. eller mandag?

Det er blevet mandag og dermed tid til den nye tradition her på bloggen, nemlig et lille visit af min søster. På mange måder er min søster og jeg meget ens, men for tiden ser hendes liv noget anderledes ud end mit. Som I ved er hun på barsel med min lille nevø. Det har vendt op og ned på hendes liv, læs hvordan det blandt andet har påvirket hverdagen i bogstaveligste forstand nedenfor.

 photo Blop30c_zps42181999.jpg

Julen er, som tidligere nævnt, en højtid, hvor kvalitetstid med familien er højeste prioritet i min familie og så er det jo ren win, at man kan bruge få fridage på at få en uge eller to fri når man er ansat på kontor og ikke skal arbejde i helligdagene. Jeg ser virkelig frem til juleferien i år, den bliver noget særligt.

På barsel flyder dagene lidt sammen.. Mandag kunne lige så godt være fredag og dagenes betydning er næsten ikke eksisterende. Glæden ved fredag og udsigten til weekend mister lidt sin glans, når man er hjemme hver dag. Misforstå mig ikke, det er et stor privilege at kunne være hjemme med min søn på barsel i 11 måneder og jeg elsker at se ham udvikle sig og blive en lille selvstændig dreng. Men jeg savner nu glæden ved onsdag og følelsen af, at jeg nu har klaret halvdelen af arbejdsugen. Jeg savner at vågne torsdag og tænke på, at weekenden lurer lige om hjørnet og jeg savner de mange grin om fredagen, hvor fredagskådheden overtager kontoret og der fnises over selv de platteste jokes.

Her i barselsboblen er vi oppe og ringe over mandag frem for fredag, for der står den nemlig på svømning og tirsdag er vi i mødregruppe – det er vores optursdage. Så selv på ugedage fronten er livet vendt på hoved efter jeg er blevet mor – det havde jeg ikke skænket en tanke inden Blop kom til verden.

Julen er dog stadig helt særlig, da familie og venner som regel også har fri og vi derfor kan ses en masse med dem og lege weekend hver dag – WIN! Denne jul bliver dog lidt anderledes. Ikke kun fordi jeg for første gang skal holde jul med min dejlige svigerfamilie, men også fordi min mand den 22. december stempler ud fra job og holder barsel med os i 6 uger! Ihhhh, hvor jeg glæder mig til at strække kvalitetstiden vi normalt har sammen i julen, helt ind i januar. Og til at holde weekend med ham hver dag.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de tre musketerer