all inclusive

diy keramik

Kan I huske jeg skrev vi var inde og male keramik tidligere i december? Lige før juleaften var alle sagerne færdigbrændte. Jeg drog derfor af sted mod Frederiksberg for at hente herlighederne. Jeg lovede nogle fotos af resultatet og var ærlig talt selv lidt spændt på hvordan det hele var endt ud. Det var vores første forsøg med denne slags krea siden de gode gamle dage på fritidshjemmet – så det var ikke helt nemt at male ‘pænt’. Trods det synes jeg egentlig det er gået ok. Det er lidt svært at se hvordan farverne ender ud når man maler, det er klart noget man skal tage højde for. Hvis I selv vil prøve kræfter med at male keramik kan I læse mere om hvor man kan gøre det i mit tidligere indlæg.

Her får I lidt fotos af de skåle vi lavede. Hvad synes I om resultatet?

 photo keramik4_zps823e9fea.jpg

 photo keramik3_zps4ad27589.jpg

 photo keramik1_zps3b61db36.jpg

 photo keramik2_zps94d789a1.jpg

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

all inclusive