skal i giftes?!

nyder altanlivet

 photo altanliv_zps357c806b.jpg

Mit liv gennem et Instagram filter..

Tak for jeres kommentarer på mit indlæg forleden. Det er rart at høre I heller ikke synes der er grund til at stresse og at I i stedet vil nyde livet nu og her som det er. Jeg har været inde i lidt af en bobbel det sidste halve år, hvor det meste af mine bekymringer har handlet om min boligsituation. Nu sidder jeg på den dejligste altan, med fuglekvidder omkring mig og varm te i mit krus. Jeg har postnummer i KBH og god plads at boltre mig på. Det er mere end hvad jeg havde turde drømme om i starten af året.

Jeg mærker, at der så småt kommer en indre ro og jeg har på en måde bedre mulighed for at nyde livet som det er, nu hvor den vigtige brik i flyttepuslespillet er faldet på plads. Jeg er fuldstændig vild med at være en stor del af min lille nevøs liv, jeg er glad for mit job (selvom jeg også glæder mig til tre ugers sommerferie – bevares) og så er jeg generelt bare rigtig godt tilfreds med rigtig mange ting. Det skal nok blive en rigtig god sommer! Jeg vil gøre mit bedste for at nyde den fuldt ud og håber også I får nydt livet og sommeren.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

skal i giftes?!