en hurtig tanke..

diy: uro til min baby nevø

 photo 6dd23111-d12d-479d-969e-7b27a359b40a_zps7e5a4a5a.jpg

 photo f9195a30-75ea-4c5a-9096-62a82c9e1098_zpsf292a23d.jpg

Jeg har i laaaang tid været i gang med et lille DIY projekt. Nemlig en lille sky uro til min nevø. Med en snarlig ankomst af den lille ny nevø har jeg speedet processen lidt op og nu kan jeg endelige fremvise det færdige resultat.

Det var egentlig ikke fordi det var svært at lave uroen, der kom bare lige en flytning i vejen og pludselig gik tiden mens projektet lå hengemt i en flyttekasse. Men nu har jeg endelig fået gjort det færdigt. Det jeg gjorde var, at jeg tegnede en skabelon på noget bagepapir og klippede den ud. Med et par nåle satte jeg den på filten og klippede direkte rundt om skabelonen. Jeg lavede i alt 8 skyer – kun 6 af dem er blevet brugt til uroen. Dernæst syede jeg i fri hånd nogle søvnige øjne på skyerne med sort sytråd og til sidst klippede jeg nogle ‘regndråber’ i filt og sætte dem på skyerne sammen med lidt perler på en lysegrå sysnor. Skyerne er blevet hængt op på et ophæng med sytråd i forskudt højde.

Resultatet er blevet ganske godt hvis jeg selv skal sige det. Jeg er ikke just erfaring baby-uro-mager, så jeg vidste ikke hvilket resultat jeg kunne forvente. Jeg håber han kan lide den når han kommer til verden. Ih hvor jeg glæder mig <3 Hvis I selv skulle få lyst til at lave en uro magen til, har jeg skrevet en lille ‘ingrediensliste’ nedenfor.

Det skal du bruge..

  • Lidt bagepapir eller lignende til at tegne en skabelon på
  • Et ‘ark’ tyk filt
  • En rulle sytråd og nål
  • Nogle perler
  • Et ophæng (mit er købt i Panduro Hobby)

Og så er det ellers bare kreativiteten og fantasien, der sætter grænser…

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en hurtig tanke..