Lige nu ville jeg ønske..

sticks’n’sushi

 photo c35d0196-d2d3-43b6-a28e-3f09c085d20a_zps15bd518e.jpg

 photo af1c9c1a-1829-4162-a22d-527d6abfaae3_zps811a9f61.jpg

 photo 9efaaa22-bc8c-45cd-95be-586299ea0657_zps09899d17.jpg

 photo 29659573-3055-4063-8b03-2f62a2d7d3a2_zps499e1d00.jpg

Midt i den spontane flytning glemte jeg helt at fortælle jer om mine oplevelser under Dining Week 2014. Jeg var bl.a. på Stucks’n’sushi i Valby. Sidste år havde jeg min debut på Sticks med min søster under Dining Week 2013. Jeg er efterhånden blevet ret vild med sushi og Sticks var ingen undtagelse. Jeg må dog indrømme, at jeg er lidt for nærig til at betale den pris det koster for to voksne med stor appetit at blive mætte.  Derfor går jeg normalt mere efter running/all you can eat/deal konceptet, alt sammen noget, hvor man får meget for pengene.

Jeg havde inviteret min kæreste med på Sticks i år. Det var hans debut. Jeg var ret spændt på hvad han ville sige til det. Han er en ung mand med en forbrænding i top og kan derfor spise en hel del. Vi valgte at tage menuen søndag til frokost og det passede helt perfekt. Atmosfæren hos Sticks i Valby var alletiders. Der var højt til loftet, godt lysindfald og så var der lækker håndcreme på toiletterne. Sådan nogle små lækkerier kan jeg godt lide! Jeg ved godt, at det intet med maden har at gøre – men det er en del af oplevelsen, at faciliteterne generelt er i top.

Menuen var sådan cirka det samme som sidste års Dining Week. Der var en bred pallette af Sticks’ udvalg; sticks med miso dip, den blødeste, lækre laks med miso aioli, kinaradise, purløg, limemarinade & ørredrogn, rispapirruller med marineret andebryst og ebi hapser med miso-aïoli – ebi hapserne er helt geniale! Dem skal jeg ha’ igen someday. Derudover var der selvfølgelig sushiruller i forskellige afstøbninger, bl.a. nigiri med reje, tun og laks samt lækre inside out ruller. Der var sticks – tre forskellige slags; lufttørret skinke, tun med chili dip og kyllingevinger. Vi kom altså godt omkring de forskellige discipliner, som Sticks’n’sushi mestrer. Jeg var selv positivt overrasket og min kæreste ligeså. Jeg tror sagtens vi kunne finde på at gøre det igen. Jeg ville ønske de havde den menu til den pris hver dag!

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu ville jeg ønske..