inspo #6

den bedste dag

 photo 312b4781-b99c-4e63-81e1-8a19606355ee_zps97f03371.jpg

 photo c4ce2c1f-0a3f-454f-b590-91fa43309946_zps11bd3c3a.jpg

 photo 5f6d9798-ae00-462d-8072-5ca27f62ebeb_zps71d45421.jpg

I dag har jeg haft den bedste dag. Kort fortalt startede jeg dagen med at hoppe på cyklen og drage mod enden af 4 års slid og slæb på min uddannelse. Specialet skulle forsvares og jeg var mildest talt angst for udfaldet. Det var så definitivt og jeg blev pludselig bange for hvordan det hele ville ende.. Ville jeg bestå? Ville det kikse helt? Og hvad skulle der i så fald ske? Jeg følte mig som en lille bitte bokser, der stod i ringhjørnet og ventede på slagets time. Pludselig tonede min modstander frem i mine tanker. 3 meter høj, 200kg muskler og et farligt blik i øjet. Der stod jeg 1,69 meter høj, ikke-eksisterende muskelmasse og med et ængsteligt blik og kiggede på den uoverskuelige udfordring.

I mine tanker var jeg allerede på vej mod en ommer, men jeg samlede mig sammen og så frygten i øjnene. Efter én hel times eksamination blev jeg sendt ud af lokalet og det føltes som om der gik en eeeevighed mens vejleder og censor voterede. Jeg blev kaldt ind og fik, hvad min vejleder kaldte, et ‘solidt’ 10 tal grænsende til topkarakter. Jeg kom ud af lokalet, der stod min mor og ventede og jeg viste hende alle mine 10 fingre og brød grædende sammen i hendes arme! Aldrig før har jeg haft den følelse ved en eksamen. Jeg var SÅ lettet og SÅ lykkelig. Lettelsen og lykken blev efterfølgende fejret med mor i solens stråler. Jeg har fået masser af lækker mad, is og fine gaver. Her til aften har jeg fladet ud med take away mad og dertil hele to uventede besøg. Først kom min Faster & Co. med den smukkeste buket og en lykønskning og dernæst min søde far.

Jeg er langt fra færdig med at fejre resultatet endnu – min kæreste, søster og svoger er nemlig ude og føjte og jeg vil også gerne fejre enden på fire års slid med dem. De har trods alt alle støttet mig i medgang og modgang på studiet. Det har ærlig talt været en dag jeg sent glemmer. Helt igennem fantastisk på alle mulige måder. Jeg har fået de sødeste hilsner og er så taknemmelig for at være blandt så mange dejlige mennesker.

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

26 kommentarer

 • Stort tillykke med din eksamen 🙂

  Hvis du har lyst skal du være velkommen til og kigge forbi min blog 🙂 http://www.karina-blog.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare god!! – Stort tillykke med det flotte og helt sikker velfortjente resulatet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Stort tillykke..:) Jeg forsvarede selv mit HD speciale sidst i maj.. Det er den største lettelse at have det overstået..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det var flot med det 10 tal og et kæmpe tillykke herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Stort tillykke 🙂 Hvor er du bare sej! Jeg håber du bliver fejret med maner de næste mange dage…
  og så håber jeg, at jeg er ligeså sej, når jeg skal forsvare speciale om et års tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til dig. Det må være det mest fantastiske!
  Synes det er så underligt at man kan hive en god karakter hjem på noget man selv har frygtet ikke var godt nok. Selv prøvede jeg det, da jeg læste økonomi. Jeg havde indstillet mig på ikke at møde op, men endte med at komme alligevel, dog uden at have læst så meget. Da jeg havde været inde håbede jeg at jeg havde lavet et 4-tal. Da jeg kom ind fik jeg at vide at det var til et 10 tal. Var så lykkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var flot 😀 Jeg havde læst og havde også forberedt mig.. Jeg tror jeg frygtede det fordi det var en bestå-eller-gå-om eksamen. Som student kunne man f.eks. få hue på uanset karakteren til sidste eksamen, fordi det var gennemsnittet, der talte. På HD skal hver enkelt eksamen bestås, gennemsnittet tæller ikke. Og det gjorde mig nervøs 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, hvor er det bare FLOT!! Jeg skal op på mandag og er efterhånden ved at være godt nervøs, håber det går lige så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt. Stort tillykke og hvor er det bare flot med et 10 tal. Jeg synes du fortjener en stor is med ekstra guf på og masser af forkælelse. Det er super flot gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ flot! 🙂 Kæmpe stort tillykke 🙂 Vi må fejre det med en brunch en dag 😉 Håber bare jeg består min egen, nu må vi se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort Stort tillykke med din veloverstået eksamen! HVor er det dog sejt, og så med et FLOT FLOT 10 tal 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med det, det må være sådan en dejlig følelse 🙂 Var også så lykkelig da jeg kom ud fra en engelsk eksamen med et 10-tal i huen tilbage i 2009 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en fantastisk følelse 🙂 Den dag jeg fik huen på var nok det største, der bliver det hele fejret noget mere. Men var langt mere lettet ved min HD 😀 Har aldrig før frygtet en eksamen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det lyder fantastisk! Og skræmmende – men det er nok egentlig med til at gøre det så fantastisk.. Jeg fik selv sommerferie i dag klokken 15.13 efter en mundtlig eksamen som jeg mildest talt også havde frygtet – men det gik! Og følelsen bagefter – omend det kun er slutningen på 4. semester og ikke hele min uddannelse – var ret skøn :).. Nå. Men tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspo #6