lykken er #28

på en lyserød sky

Jeg er blevet luftet i dag! På cykel med kæresten.. Vejret er simpelthen SÅ godt og jeg elsker følelsen af, at sommeren er på vej. På det seneste har vi været lidt rundt i vores bydel og opdaget nye steder, hvor vi ikke tidligere har været, i dag var ingen undtagelse. Vi var det skønneste sted – måske nogle af jer kan genkende stedet?

Vi havde heldigvis kameraet med så vi har taget en masse fotos! Hvis jeg trænger til lidt afkobling kan det være jeg laver nogle indlæg de kommende dage med nogle af de sommerlige fotos vi fik taget i dag.. Der blev også taget outfit fotos – hvad siger I så? Prøver virkelig at oppe mig på den front..

 photo 55f19e72-0242-4ff0-9393-78f24bf05eba_zpsd316c45a.jpg

 photo 816bb48e-aadc-4fda-8bee-1de30547ecb2_zpscc55dec5.jpg

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #28