started from the bottom..

get lucky

Hej hej derude!

Jeg sidder midt i mit afsluttende skoleprojekt og river hårene ud af hovedet. Føler hele tiden, at jeg tager ét skridt frem og to tilbage. Opgaven går ikke som forventet og det irriterer mig, forstyrrer min nattesøvn og gør mig urolig. Jeg stress-spiser chokolade og svinger lidt mellem glæde over små opture og nedtur over, at intet går som planlagt. Nogle gange går jeg helt i baglås. Jeg kæmper hvad jeg kan og krydser virkelig fingre for, at jeg står med et ok resultat når opgaven skal afleveres sidst på måneden.

Som en lille opmuntring ovenpå ovenstående opkast kommer her lidt lækre torsdags toner. Håber I får en dejlig dag og får suget lidt af den dejlige sol til jer! Er der andre, der kæmper med skole og eksamen pt.??

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

10 kommentarer

 • Karina

  Lidt opmuntring herfra. Mit speciale gik heller ik efter bogen, og planen. Mit specialemakker og jeg var ved at opgive det hele, og 3 uger før aflevering anede vi ik, hvad vi kom ud med, men det hele endte i et 10 tal, og to særdeles glade piger 🙂 Så op med humøret – opgave kan sagtens blive endnu bedre end du havde tænkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg sidder i samme båd.. føler virkelig at jeg kan sætte mærkaten “det forsømte forår” i panden, for der er bare gået opgaver (ja to stk) i den herhjemme!! sommerferie længe leve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har heldigvis lige afleveret min ene, nu har jeg bare den “store” tilbage.. Hepper på dig og ønsker dig held og lykke med dine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin blog du har 🙂
  Jeg føler med dig! Jeg er heldigvis forholdsvis færdig med alt det opgave halløj 😀 Pøjpøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I feel your pain 😉 Synes godt nok også, det trækker tænder ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min er slet ikke i samme kategori som din, da det kun er en dansk-historie opgave i 1.G, men det stresser mig alligevel. Den skal afleveres på mandag, og jeg føler slet ikke jeger nået langt nok. Heldigvis har vi skrivedag i dag, så vi skal ikke i skole. Krydser fingre for at jeg når et godt stykke 🙂 Og held og lykke til dig også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – jeg håber du er overlevet opgaven og når at komme lidt ud i solen i weekenden 😀 Pøj pøj! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

started from the bottom..