flamingoer i min stue

nye tider..

I dag skal urene stilles en time frem. Det er nemlig “sommer”tid – sommeren har valgt at udeblive fra denne begivenhed, men jeg går ud fra, at det er fordi den er værd at vente på. Jeg tror på, at vi får en helt genial sommer!

Som det efterhånden er tradition for betyder alt det her stille-ur-halløj, at jeg ønsker mig et nyt ur. Jeg har allerede mit DKNY ur, som jeg er super glad for, men jeg kunne virkelig godt tænke mig et af disse tre (eller dem alle tre, men må nok hellere sætte forventningerne lidt ned). Jeg har ikke noget ur, der passer til mine sølv/oxiderede smykker – den opgave kunne nr. 1 og nr. 3 snildt klare. Nr. 2 er bare møg pænt! Jeg kan ikke beslutte mig for hvilket jeg ønsker mig mest.. Min fødselsdag er først om et halvt års tid så jeg kan jo nå at tænke lidt over det inden ønskelisten bliver til..

Hvilket er I mest til?

 photo 2d595336-8d63-415e-af28-4ee384d5f193_zpsfa7adea6.jpg

 1: Marc by Marc Jacobs//2: Marc by Marc Jacobs//3: Michael Kors

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

flamingoer i min stue