jeg får taget min mødom

min aller første gang

 photo 23339e77-112e-4ee7-b135-050901874b77_zpsb3e6137d.jpg

Som nævnt i går skulle jeg for allerførste gang prøve Sticks’n’Sushi. Jeg glædede mig mega meget fordi jeg ved, at det er et sted mange spiser deres sushi og det kunne jo (måske) være et tegn på kvalitet. Prisen er lidt højere end jeg er vant til, da jeg sædvanligvis spiser “løbende sushi” – I ved, det på rullebånd som man kan få for et par hundrede for to personer. Menuen vi spiste i går var en del af Dining Week konceptet og bestod af flere forskellige retter. Da jeg normalt spiser sushi på all-you-can-eat måden var jeg i tvivl om hvorvidt jeg ville blive mæt, men det blev jeg! Der var mange gode smagsindtryk og alt smagte godt – bortset fra en enkelt stick med nogte gedeost på, den var ikke lige min favorit..

Der findes efterhånden en del Sticks restauranter, den vi var på var på Frederiksberg. Omgivelserne var fine, akustikken var lidt ringe og vi sad tæt på vores naboer, hvilket resulterede i, at det var svært ikke at sidde og lade sig opfange af deres samtale.. Tror også de fik sig lidt sladder fra vores tøsebord. Men overordnet set var jeg svært tilfreds med oplevelsen og kunne rask væk spise der igen i aften!

Så hvis du også er Sticks-jomfru vil jeg klart anbefale dig et smut forbi asap.

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg får taget min mødom