mig i undertøj?!

lykken er #18

I ved det. Det er blevet fredag (wiiiii) og det er tid til en opsummering af nogle af ugens fantastiske stunder! Her kommer denne uges højdepunkter.. Husk også at dele jeres små og store lykkestunder i kommentarfeltet – det gør mig så glad.

 photo c9c1fabb-10d3-4592-913b-d06874e54e59_zps1d0e8f0e.jpg

Lykken er..

 • At gå i teatret. (Dog knap så fedt at dejse om af træthed i andet akt..)
 • At købe nye pæne ting til hjemmet – elsker mine nye stager.
 • At spise æggemadder med rejer!
 • Sædevarme..
 • At kunne se igen! Halle-fucking-lujah og tak Gud for kontaktlinser!
 • At være ambassadør for Saint Tropez = nyt pænt tøj og mulighed for outfitblogging.
 • At I har taget så pænt imod min optræden som sundt forbillede for Woman! Det betyder virkelig meget for mig. Det var grænseoverskridende, men jeg er glad for at jeg valgte at gøre det.

Hvad har gjort jer glade i ugens løb?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

5 kommentarer

 • Mette

  Hej Natasja.

  Først og fremmest super fed blog 🙂 Følger med dagligt 🙂

  Jeg har bare lige et par spørgsmål til dog, jeg håber det er ok jeg skriver dem her, da jeg ikke lige ved hvordan man evt. ellers kunne skrive til dig.

  Du har før nævnt, hvilket kamera samt fotoprogram du bruger, jeg kan dig ikke finde det 🙁 så derfor kan jeg få svaret igen 🙂

  Derudover så har du skrevet om at du er blevet ambassadør for saint tropez, hvordan bliver man det, eller lign?

  Og sidst men ikke mindst, du har før skrevet om at du har været til forskellige arrangementer med blandt andet din søster (det har været tøj loppemarked, noget butiks aftner og lign), er der en hjemmeside hvor du finder alle disse lækre arrangementer eller hvordan?

  Igen tak for en super fed blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette,

   Tusind tak 🙂

   Mht. kamera og redigering kan du læse mere under fanen “FAQ”, som ligger oppe i menubaren. Der har jeg skrevet lidt om emnet 🙂

   Jeg er blevet ambassadør for Saint Tropez via en konkurrence, der fandt sted sidste år. Det er muligt en sådan konkurrence kommer igen – i så fald fortæller jeg om det her på bloggen, så hold endelig øje 😉

   Når vi er til lagersalg, loppemarkeder og lignende er det lidt tilfældigt hvor vi støder på det, nogle gange er det via Facebook, men jeg ved også, at mange lagersalg og loppemarkeder f.eks. kan findes på aok.dk 🙂

   Tak fordi du læser med og tak for dine spørgsmål 🙂 Rigtig god aften til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  1. at være tilbage på arbejde efter 4 ugers sygemelding
  2. at få massage 🙂
  3. at skulle spise running sushi med sød veninde i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mig i undertøj?!