lykken er #18

briller eller ej?

 photo 392fabae-9b90-4af1-9fcb-7f0f8b8b12f6_zpsc0e72b68.jpg

Her et sæt dårlige webcamfotos af det eventuelt nye syn…

Jeg har siden jeg var 10 år haft dårlige øjne.. De er gået fra lidt små-sløve til jeg-har-brug-for-førerhund-slemme. Jeg går med linser hver dag og er egentlig rigtig glad for det. På den måde lægger jeg nemlig ikke så meget mærke til mit “handicap”. Men den sidste tid har jeg kunne mærke, at jeg blev træt i hovedet hurtigere og at jeg fik sværere og sværere ved at se skilte når jeg kørte bil, se tavlen i skolen og se hvor mine kollegaer sad i kantinen til frokost. I øvrigt – top pinligt ikke at kunne se folk på afstand, man virker mega snobbet når man går forbi én man kender, som smiler venligt mens man selv vader direkte forbi med sine latterligt dårlige øjne.

Som bekendt må man jo bare gribe i egen barm når lokummet brænder. Som sagt så gjort. Jeg driblede til øjendamen og hun gav mig ret – det så grimt ud. Faktisk manglede jeg -1.0 i styrke på mit ene øje og -0.75 på det andet! Shit man det er meget oveni mine i forvejen -6.0 og -5.0 (mærkelige tal, hvis man ikke selv har linser – men kan forklare det således: når jeg er uden linser kan jeg kun se skarpt sådan ca. 20-30cm frem..). Øjendamen gav mig nye linser, som jeg håber kan hjælpe i det daglige, men hun foreslog mig også at få shoppet mig et par briller så mine øjne kunne få ro om aftenen og eventuelt hele dage.

Nu er jeg jo ikke millionær, og når man er oppe i min slags styrke skal man købe nogle ekstra ekstra EKSTRA tynde glas, for at brillerne ikke bliver for tunge at bære – og ved I hvad? Det er dyrt. Reeeet dyrt. Så nu overvejer jeg.. Skal, skal ikke købe briller? Kender I problematikken? Eller er det bare om at springe ud i det og se det som en kærkommen lejlighed til at shoppe?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

7 kommentarer

 • Kan du ikke købe dem på afbetaling? Det har jeg gjort når jeg har købt briller, for ellers er det godt nok noget af et udlæg i økonomien 🙂
  Jeg synes det klæder dig med briller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du er rigtig flot med briller! et klæder dig(-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg bruger også briller. Dog kun når jeg kører bil, læse eller skal se underteksterne på fjernsynet. Altså jeg har dem ik på hele tiden. Jeg er så derfor heller ik op din prisklasse af glas, men jeg synes du skal shoppe dig et par. Briller kan du også bruge til at style med, så du får en win win. Du kan både se og se godt ud 😉 Ud og køb (måske vente til lønnen kommer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, det har du ret i 🙂 Tror jeg snakker med optikeren om at få lavet mine hinkesten i næste uge 🙂 Der er vidst ingen grund til ikke at købe dem..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Hmm det er da ikke så slemt? Jeg har -10 på mine øjne 🙂 Arj jeg hader bare når folk klager over deres øjne – hvis det er slemt “nok” så betaler staten jo for en operation, som kan gøre det bedre. Men ja, snup nogle briller, det er meget sundere for øjnene at give dem en pause i ny og næ fra kontaktlinser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, vi kan lave en klub for svagtseende 😉 Jeg har faktisk -7,50 og -6,75 i briller så det er er efterhånden kommet godt derop af 🙂 Jeg har “desværre” haft 0,5 for lidt på det ene øje til en operation, men måske det er en mulighed i fremtiden. Der skal dog gå mere end to år med stabilt syn før det kan ske – så indtil da vil brillerne være rare at kunne bruge i ny og næ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #18