dagens

akut behov

Min søster har mms’et mig billeder af hendes nye tasker i dag… (Ja ja, ingen frække tanker – det er håndtasker.. Fra Adax..!) De er simpelthen så flotte og jeg er lidt misundelig.. Blev pludselig mindet om, at jeg render rundt med en lidt for trist, gammel og slidt taske. Jeg har været helt vildt glad for den, men den er desværre blevet træt i betrækket og billederne af Søs’ nye flotte Adax tasker har lokket mig i fordærv. Sidder nu og kigger på tasker på nettet og drømmer. Har fundet lidt blandede billige lædertasker på Neye i prisklassen 349DKK-699DKK. Vil dog nok gerne have en lidt mere rummelig taske end disse, men fine det er de..

Photobucket

6 kommentarer

 • Karina

  Ej, der skulle jeg har været lidt hurtig. Min fætters kone er ansat i Adax, og der var lagersalg i går. Næsten gang, så husker jeg dig, og sender invitationen videre. De har alt mulig mellem kuffert og alm. tasker. So sorry 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Fedt 🙂 Det må du meget gerne Karina! Tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super lækre! Uden tvivl. Held og lykke med jagten 🙂 Jeg har lige købt mig en Mulberry, den er jeg sindssyg glad for og den er rummelig, emn selvfølgelig ikke i den prisklasse du nævner 🙂

  God weekend!

  stylebyjosephine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Uha Mulberry – det bliver nok for dyrt til mig pt. Someday håber jeg på at eje en rigtig lækker (læs: smådyr) taske, men indtil da må jeg nøjes med at drømme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er lækre – men nye tasker er altid dejlige at flytte ind i! Jeg drømmer også om en ny.
  Du bliver nødt til at finde en der passer til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Du har ret – shopper ikke bare én for at shoppe den.. Jeg ved pt. så meget, at den skal være rummelig og af ægte skind. Farve og form er endnu ikke fastlagt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens