min fødselsberetning - samlet

tid til forkælelse

-Reklame for Stori.dk
På denne smukke frostklare mandag ringede GLS-budet på min dør med en dejlig overraskelse; en herlig pakke fra webshoppen Stori.dk. Inde i pakken var der lækkerier fra Meraki, et brand som jeg elsker. Jeg har ikke et hav af produkter, men jeg elsker at have lidt lækkert på hylden, som bl.a. Meraki. Deres duftlys, håndsæbe og håndcreme har allerede været fast inventar på vores badeværelse siden vi byggede det om. Kan I huske badeværelset? Hvis ikke kan I se billeder af badeværelset her. Nu har de øvrige sager fået selskab af bl.a. shampoo, balsam, sæbe og ikke mindst en ansigtsmaske som mit trætte moransigt glæder sig umanerlig meget til at iklæde sig.

Inde på Stori’s fine lille shop har de mange andre goder sager, der gerne måtte flytte ind i mit hjem. De forhandler bl.a. produkter fra Badeanstalten. Jeg er kæmpe fan af deres bodyscrup ‘Dans på roser’. Stori.dk forhandler også lækre ting til køkkenet fra Nicolas Vahé, et stort udvalg af sager fra Normann Copenhagen, flotte pynteting og møbler fra Louise Roe og grafiske møbler og nips fra Kristina Dam. Med andre ord, der masser af gode sager.

Nu glæder jeg mig til en rolig stund, hvor produkterne skal prøves af. Forhåbentlig snart.

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min fødselsberetning - samlet