to streger

luksustips fra en last-mover

Jeg forkælede bl.a. min trætte morkrop med lidt bodyscrub

Jeg er normalt ikke kæmpe fan af hjemmesider, hvor man skal abonnere for at få lov at lege med… Men jeg har fundet en side jeg alligevel er nødt til at tippe om, fordi jeg nu har prøvet det og må kaste min skepsis på porten. Siden jeg taler om er Luxplus. Jeg havde hørt om navnet før, men jeg har altid tænkt det måtte være noget fup, fordi tingene var så billige. Men nu har jeg prøvet det. Tilbuddet fristede alligevel lidt for meget. Og jeg er indtil videre virkelig godt tilfreds. Første måneds medlemskab er gratis og man kan til enhver tid opsige abonnementet, så man kan altså godt lige prøve at se om det er noget for én uden at binde sig til noget.

Det er i grunden en lidt sjov side. Den har lidt af hvert; Frozen plastre, Vanish, chokolade, Venus skrabere, neglelak (f.eks. Essie til 36kr!), batterier, krydderier, de har sågar graviditetstest – ja, alt muligt godt og blandet. Ikke varer jeg normalt ville gå online for at købe, men nu hvor rabatten var så god, så måtte det få et skud. Så da de havde en masse basisvarer jeg alligevel skulle have, hoppede jeg ind på siden og afgav en stor ordre. Jeg bestilte bl.a. min favorit deo fra Vichy og sparede godt med penge på den. Jeg bestilte om eftermiddagen og næste morgen, da vi åbnede hoveddøren i morgenmørket, stod pakken allerede på dørtrinnet. Jeg elsker den slags hurtig service (selvom jeg egentlig ikke synes det kan forlanges – det er jo helt vildt).

Efter god og hurtig service prøvede jeg én gang til. Jeg havde nemlig glemt at bestille en omgang genopladelige batterier til vores babyalarm. Igen var der lynhurtig levering og alt var i top. Så nu tænkte jeg, at jeg lige vil give tippet videre til jer, hvis I ligesom mig ikke har ‘turde’ prøve det før.

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

to streger