lykken er #84

lykken er #85

Sød, sovende baby i slyngevugge og varm kaffe – total yndlings barselssæt!

Det er blevet mandag og efter et par uger uden, er det atter blevet tid til at opsummere lidt lykkestunder. Normalt er det om fredagen jeg deler mine lykkestunder, men denne gang kommer de med forsinkelse. Jeg håber I får den dejligste uge.

Lykken er…

  • Når begge børn sover lur samtidig. Børn er søde, men altså… sovende børn er også pænt dejlige.
  • Besøg af veninder, som jeg ser alt for sjældent. Og tilmed med sovende børn under næsten hele besøget. Win!
  • Når Iben river hele blomster op med rod i haven og kommer gående stolt med blomsten foran sig i strakt arm og siger ‘en blomst til dig Mor, jeg elsker dig!’ Så er hun helt undskyldt sabotagen af haven.
  • Helt legalt at kunne shoppe amok i balloner, servietter og deko til den forestående dåbsfest. Jeg elsker den slags nips. Jeg har bl.a. købt sukkerrørstallerkener her.
  • Familieferie på børnenes præmisser; der var både Legoland, Lalandia og naturlegeplads på programmet. Lykken i ens barns øjne smitter.
  • En stor varm latté.

Kan I nikke genkendende til noget af det, der står på min liste? Hvad står der på jeres lykkeliste for de sidste par uger?

 

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #84