gravid status #2

lykken er #82

Det er blevet tid til et lille tilbageblik på nogle af de små og store lykkeglimt de sidste uger har budt på. Jeg nyder pt. ventetiden det bedste jeg kan og begynder så småt at lade det sive ind, at vi om lidt er en familie på fire, at vi snart igen har et spædbarn, der (måske) stjæler nattesøvnen og skal have skiftet ble et utal af gange nat og dag. Det går mere og mere op for mig, at fødslen er relativt nært forestående og jeg lige dele glæder mig og er spændt på det hele. Indtil da vil jeg kramme Iben lidt ekstra, nyde min store mave selvom den er lidt i vejen, fortsætte med at gøre huset klar til babys ankomst og ikke mindst nyde de stunder af lykke hverdagen byder på. Her er min lykkeliste – del gerne jeres i kommentarfeltet.

Lykken er…

 • At mærke liv i maven. Selvom det bliver mere voldsomt jo større baby er, så er der altså noget helt syret og magisk over at mærke det liv, der gror indeni.
 • At være på barsel og derfor (for det meste) kunne gå rundt i lige det tøj man har lyst til uden at tænke over andre ser det.
 • De lyse solrige dage. Selvom jeg mest opholder mig indenfor for ikke at blive helt utilpas, så booster det altså humøret med så mange dages solskin. Det virker helt surrealistisk vejret har holdt så længe nu.
 • Campingtur med mine to forrige weekend – især fordi Iben var inderligt lykkelig over alt ved turen lige fra legepladsen til vandland, strand, frokost på picnictæppe osv. Det var dejligt med sådan en lille ‘babymoon’ for hele familien inden vi om lidt udvider med et medlem mere.
 • At komme hjem fra weekendtur til et fortov fri for ukrudt! Vores fortov var lidt for frodigt og bugnede af både mælkebøtter, padderokker og andre mere eller mindre udefinerbare ukrudtsplanter. Men da vi vendte hjem fra tur var det helt fint og ukrudtsfrit! Mine fantastiske forældre havde simpelthen som en lille overraskelse slået græs og ordnet ukrudt på vores fortov til vi kom hjem. Det er virkelig forkælelse på et helt nyt niveau (folk med haver, ved måske hvad jeg mener).
 • At vinde billetter til biografen – så kan jeg måske lige nå en tur mere i biografens mørke inden babys ankomst.
 • Når Iben flere gange om dagen snakker til baby i maven og siger ting som ‘jeg elsker dig baby, kan du tro jeg gør’ og ‘du er bare såååå nuttet lille baby’. Det jeg glæder mig allermest til ved denne fødsel er helt klart at opleve mødet mellem Iben og lillesøster. Det er jeg så spændt på!

 

Hvad har I på jeres lykkeliste for den seneste tid?

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

2 kommentarer

 • Twinmom

  For mig må det være, at jeg for halvandet år siden vandt et smykke hos dig med teksten “mor”. Jeg var på daværende tidspunkt gravid med tvillinger efter UTALLIGE års kamp. Og nu har vi LIGE fundet ud af at jeg er gravid – ved egen “kraft” og er faktisk 9 uger henne. Så det er vores lille skønne lykke i tiden (og vores søde lille hemmelighed). Så ja jeg bliver mor til pseudotrillinger :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor hyggeligt – det husker jeg tydeligt 🙂 Kæmpe STORT tillykke med den søde lille nyhed 🙂 Det er da helt vildt fantastisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gravid status #2