amme accessories

fødselsberetning

fødsel

Den dag Iben kom til verden på Herlev Hospital.

Jeg går og er spændt. Måske er det ikke så underligt, da jeg snart skal føde. Selvom jeg har prøvet det før er jeg spændt på hvordan det bliver denne gang. Jeg gik 9 dage over termin med Iben og selvom mange siger man sjældent går længere tid over anden gang, så er har jeg oplevet det blandt venner og familie. Så det kan altså snildt ske, at nr. to baby hygger sig mindst ligeså godt inde i hulen som den første gjorde. Jeg tillader mig derfor at forsøge at væbne mig med lidt ekstra tålmodighed. Mens vi venter på lillesøsters ankomst til verden har tankerne fra tid til anden søgt tilbage til Ibens fødsel… Den er både noget af det værste, men absolut også bedste jeg har oplevet.

Så nu hvor jeg endnu ikke har en dugfrisk fødselsberetning at dele med jer  vil jeg tippe jer om, at hele min beretning fra sidst ligger her.

Jeg har heldigvis indtil nu været forskånet for alt for mange ‘er hun kommet nu’-beskeder. Det hjælper lidt på tålmodigheden. Jeg kan mærke, at jo tættere vi kommer på en fødsel, jo mere har jeg lyst til at trække mig lidt ind i mig selv og selvom jeg f.eks. delte min fødselsberetning fra Ibens fødsel et lille års tid efter hun kom til verden, så er tiden op til fødslen og i virkeligheden også tiden lige efter, en tid hvor jeg har brug for at bearbejde tingene selv og ikke skulle forholde mig så meget til andre. Som andengangsfødende kredser mine tanker i virkeligheden allermest om vores lille familie på snart fire. På hvordan det bliver at have to børn, på hvordan Iben oplever det og ikke mindst bare hvordan det hele kommer til at gå bedst muligt. Selvom vi har haft et spædbarn før – så er det jo ikke sikkert lillesøster er som Iben. Så jeg er generelt bare spændt; på fødslen, på mødet mellem Iben og lillesøster, på at holde barsel med Mark, Iben og lillesøster og på hvilken personlighed lillesøster har.

Men som sagt, hun er her ikke endnu. Så jeg kan fortsat være spændt og glæde mig til alt det nye.

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

amme accessories