lykken er #82

babys tøj til hospitalstasken

-Reklame for Ugleunger.dk

Det sødeste sommeruld til lillesøster. Blødt, pænt og praktisk til sommerens skiftende vejr.

Links: Heldragt//Uldsokker//Bukser//Hjelm

Mens vi går og venter på, at lillesøster vælger sin fødselsdag, har jeg langsomt fået pakket lidt sammen til hospitalstasken. Jeg havde egentlig lovet mig selv, at den skulle stå klar når jeg havde små tre uger til termin, da baby jo fra da af er færdigbagt… men fordi Iben først meldte sin ankomst læææænge efter termin er det som om jeg er lidt (for) rolig omkring det hele. Der er pt. ingen tegn på, at lillesøster er på vej ud (bortset fra, at hun dagligt prøver at bokse sig ud gennem mit maveskind og min navle især). Terminen nærmer sig dog og jeg magter ikke at stå med veer og skulle finde alt frem, så jeg har fået lavet mig en liste og jeg har snart pakket næsten alt det, der kan pakkes på forhånd. Det føles nu egentlig meget rart, at der kommer lidt styr på det.

En ting jeg dog har været meget i tvivl om var hvilket tøj, der skulle pakkes til sådan en sommerbaby. Iben er født i september og vejret var godt, men ikke nær så lunt som det har været på det seneste. Jeg har en fin sommerdragt klar til lillesøster hvis det skulle være stegende hedt når hun dukker op og så har jeg været så heldig at få tilsendt noget tøj fra Ugleunger.dk, som vil være perfekt til vores lille sommerbarn – nemlig sommeruld fra Joha! Der er den fineste heldragt med mønster og en lille blondekant i uld/silke blanding samt et par nuttede små bukser, en matchende hue til og nogle søde små uldstrømper. Det hele er blevet pakket ned i hospitalstasken og så må vi se hvad hun ender med at komme i på hjemturen fra hospitalet.

Hvis I står og mangler lidt lækkert til jer selv eller børnene så kører Ugleunger stort outlet lige nu – se mere her. Og på alle andre varer, der ikke er nedsat, kan I indtil 30. juni få 20% rabat ved brug af koden ‘sommer’. Ugleunger har et kæmpe udvalg i Katvig samt et af mine favorit mærker; Joha.

Vi har fået lidt andre gode sager tilsendt også som jeg snart vil vise jer. Jeg har bl.a. modtaget noget praktisk, men total lækkert til den nybagte mor…

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #82