babys tøj til hospitalstasken

amme accessories

-Reklame for Ugleunger.dk

Når man bliver mor kan forkælelse godt være noget så simpelt som lækre ammeindlæg (og lidt chokolade, varm te og pæne blomster)… Læs mere om mine præferencer indenfor ammeindlæg nedenfor. 

Nu bliver det lidt privat. Jeg vil nemlig snakke lidt om mine mælkedepoter og de ‘accessories’ jeg har tænkt mig at bruge til dem i ammeperioden. Min umiddelbare plan og mit ønske er at kunne amme lillesøster ligesom jeg ammede Iben. Jeg gruer allerede for opstarten på amningen – den var virkelig ikke sjov med Iben, men det lykkedes, også selvom der var op til flere tidspunkter hen ad vejen, hvor jeg bandede det langt væk.

Jeg kan kun tale på baggrund af min erfaring med mit første ammeforløb, men hvis det bliver nogenlunde det samme denne gang, så er jeg den heldige vinder af mælkedepoter, der går læk på upassende tidspunkter. Derfor brugte jeg i starten uanede mængder af engangsindlæg til at holde det væk fra tøjet. Det fungerede, men var hverken behageligt eller optimalt i det lange løb. Hen ad vejen lærte mine madpakker heldigvis at holde mere og mere tæt og jeg gik derfor over til at bruge de blødeste, varmende, tynde uldindlæg fra Joha. De er super behagelige og nemme at holde. De skal helst ikke vaskes rigtigt for ofte, da uldens effekt dermed forsvinder, men kan let skylles op med varmt vand og tørrer hurtigt.

Denne gang har jeg været heldig at få tilsendt et nyt sæt Joha uldindlæg i hvid og et i sort fra Ugleunger.dk, så nu er jeg forhåbentlig klar til at agere mælkeproducent for endnu et barn.

Hvilke erfaringer har I gjort jer med ammeindlæg og lækkende bryster hvis I har ammet? Måske der er nogle tricks jeg kan bruge denne gang?

Psssst! Husk Ugleunger har 20% rabat indtil 30. juni på alle ikke nedsatte varer med koden ‘sommer’.

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

2 kommentarer

 • Jeg har ligesom dig haft en yderst utæt barm, og desværre var det ikke bedre 2. gang (sorry – ikke for at tage modet fra dig).
  Jeg fandt også ud af at uld indlæggene klart var de bedste.Eeneste minus var, at jeg synes man lidt for hurtigt kom til at lugte af sur mælk. Men selvfølgelig blandet sammen med alt det andet man lugter af som nybagt mor, er sur mælk ikke nødvendigvis det værste!
  Held og lykke med amningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er helt ok – jeg må væbne mig med godt med indlæg, især til den første tid 🙂
   Jeg endte også med at blive ret glad for dem i uld sidst. Så jeg er virkelig glad for de her fra Joha fra Ugleunger 🙂 Selvom det virker som en lidt sær ting at være glad for 😀 Men sådan er det vidst som mor.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

babys tøj til hospitalstasken