jeg er gravid! igen!

gravid status #1

img_1498

Maven er svær at skjule…

I min første graviditet delte jeg et par af disse lister med status på graviditeten. Hvis man ikke er så interesseret i den slags står det helt frit for at springe over, men her kommer i hvert fald en lille status på min nuværende graviditet. Værsgo’.

Status på graviditeten i tal…

 • Antal uger som gravid: 26 – så nu er jeg godt over halvvejs. Det er pludselig gået hurtigt føler jeg!
 • Antal babyer i maven: én! (selvom maveomfanget måske kan snyde)
 • Antal kilo taget på: +7-ish (det føles som om der er lang vej igen, når jeg allerede er deroppe og stadig har 14+ uger igen)
 • Antal croissanter jeg har spist: hvem tæller?
 • Antal plukkeveer: kan ikke tælles… Synes det er meget værre her anden gang. Andre, der oplever/har oplevet det? Det samme gælder for bækkensmerter..
 • Ting indkøbt til baby: noget uldtøj til næste vinter (jeg er ude i god tid, må man sige) og ét sæt sengetøj. Her anden gang går det stille og roligt (indtil videre) med indkøb, da vi allerede har noget fra Iben, der kan genbruges. Men lidt nyt skal der da til…

Kunne der måske være andre ting I gerne vil vide i forhold til min nuværende situation som babybager? Spørg endelig bare løs. Hvis I selv er gravide må I meget gerne skrive jeres egen lille liste i kommentarfeltet. Glæder mig til at høre fra jer.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

 • Maria

  Trust me – med den mave der kan du ikke snyde nogen og sige der er 2 (ikke hvis du møder en som selv har fået tvillinger) 😂 Det der er en uge 12 mave så. Ej måske ikke, men den er da SÅ fin og slet ikke “er der mon 2 derinde”-agtig.
  Har jeg overset at du mon har skrevet om kønnet?
  Hilsen en mor til 2 drenge på 9 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw hvor sejt med tvillinger 🙂 Tillykke med dem 🙂 Jeg føler bare min mave vokser en del hurtigere denne gang. Selvom der sidste gang også kun var én derinde, så nåede mavens omfang at blive ganske prangende mod slutningen. Så jeg er lidt spændt på slutresultatet denne gang 😀
   Jeg har ikke skrevet om kønnet endnu… 🙂 Det kan være det snart kommer 🙂
   Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Selvfølgelig følger jeg med. Har læst med siden din tid hos Trendsales 😉
   Har også hørt at man vokser hurtigere som anden gangs gravid – men skulle vi selv ske at få 1 mere, håber jeg da ikke jeg blir større end ved første graviditet 🙈😆 Men tanken om en mere er ikke skræmmende – det er graviditeten dog, da det var 8 mdrs ren helvede 😥 Så er livet som mor til tvillinger ingen sag i forhold til.
   Jeg holder øje om der skulle poppe et lille indlæg om køn op en dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg er gravid! igen!