typisk mig

vores nye badeværelse

Som fortalt i et tidligere indlæg, har vi været i gang med processen med at renovere vores badeværelse længe. Vi har taget os god tid til at træffe de rette valg for at få renoveret det, så det blev lige præcis som vi drømte om. Når folk spurgte hvor gennemgribende vi skulle renovere og vi begyndte at remse op, blev det hurtigt tydeligt, at det var en større (og dyrere omgang). Alt er lavet om, alt. Tilmed planløsningen, kloakker, vindue osv. Så det har taget tid både at planlægge, søge godkendelse hos kommunen og ikke mindst at få bygget det.

Nu står vi her, godt et år efter processen med planlægning gik i gang, og er (bortset fra nogle småting) blevet færdige med både bryggers og badeværelse. Det har virkelig, synes vi selv, løftet vores gamle 60’er villa og begge rummene er blevet helt rigtige i vores optik. Bryggerset må I have til gode, men badeværelset vil jeg gerne vise jer. Endelig har jeg haft lejlighed til at tage et par billeder af det færdige resultat.

På listen over ting vores nye badeværelse skulle rumme var følgende:

 • God opbevaringsplads
 • Lækre materialer
 • Nutidigt look, uden det forhåbentlig ville være noget man blev træt af efter to år
 • Gulvvarme
 • Stor bruseniche med godt fald, så Ibens lille badekar også kan være der – og blive tømt uden oversvømmelser
 • Vindue, der kunne åbnes uden at give for meget indkig, da vores badeværelse ligger ud til gaden
 • Stor vask og ditto spejl
 • Diskret opbevaring af shampoo og sæber i brusenichen

Alle ønsker blev opfyldt og mere til. Vi har tilmed fået lys og varme(!) i vores spejl. Det er smart, så er det nemlig ikke er helt dugget når man kommer fra et varmt bad. Og vi har fået håndklædetørrer. Selvom jeg altid har synes de var pivgrimme, så er det et af de bedste valg vi har gjort og jeg synes selv vi har fundet en smart og diskret én af slagsen. Og den er også mere praktisk, fordi den er med kroge og man derfor ikke skal folde håndklæderne på den. En anden virkelig lækker detalje er, at vi har fået inddraget husets gamle hovedindgang til bruseniche. Det har gjort det lille rum noget større og givet os mulighed for at få mere skabsplads. Så ja, alt i alt er jeg lykkelig for det nye rum. Selvom jeg ved det har kostet både en del penge, blod, sved og tårer.

Vi har kun ét badeværelse i vores hus, så det har været en spændende omgang med badvogn, da renoveringen stod på. Men nu står vi til gengæld på den anden side af byggerodet og er blevet et nyk gladere for vores hus.

img_3787

Badmøbler, spejl og toiletkumme fra Duravit. Fliserne hedder Shade Grey og er købt hos Shapehouse, hvor vi i øvrigt fik helt eminent service.

img_3804

Sæbe og håndcreme fra Meraki købt hos Moodings – find det her.

img_3827

Der er masser af god opbevaringsplads i de store skuffer med easy-luk.

img_3960

I det store skab har vi bl.a. sat opbevaringskasser fra IKEA til diverse refills og produkter.

img_3946

Spejlet er elegant uden ramme, med lys bagved og det børstede armatur står flot til det rene look.

img_3840

Billedet over toilettet er et plakatprint af et af vores egne feriefotos fra Thailand. Rammen i egetræ er fra CPH Studio købt hos Moodings – find den her. Håndklædetørrer er fra Strømberg købt hos Shapehouse og badmåtte fra H&M – find den her.

img_3858

Bruseren er fra danske Vola købt hos Shapehouse. Shampoohylden er en af de ting håndværkerne var mindst glade for at skule lave, men resultatet er jeg blevet rigtig fint tilfreds med. Som en lille detalje er der sat en lille spot ind øverst i hylden.

img_3929

Den glade badenymfe på det nye badeværelse!

img_3969

I den øverste skuffe er der en indsats samt et par kasser, som inddeler alle de små ting fint i skuffen.

img_3817

Hylden ovenpå toiletkassen har min seje mand lavet så den passer til rummets look med det rå gulv. Vi har valgt en lille trykknap til toiletskyl, så den er diskret. Alle stål-dele; bruser, armatur og trykknap, har vi valgt i rustfrit stål, så looket bliver gennemført.

img_7706

Det er lidt svært at se – men her er originaltegningen af vores hus som det så ud da det blev bygget i 60’erne. Øverst til højre ses badeværelset samt den lille hovedindgang som vi nu har inddraget til badeværelse. 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

7 kommentarer

 • jess bech

  hej
  kan du fortælle hvordan håndværkerne lavede din shampoo hylde – skal lave nogle tilsvarende og kan se man kan få indsatser i stål til at sætte ind i væggen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Flot badeværelse! Vi kigger lidt rundt omkring for inspiration, da vi skal i gang med byt badeværelse til sommer og faldt over jeres flotte et på insta. Må jeg spørge hvor meget i gav for miljø + højskab? Det er super flot, jeg kan ikke umiddelbart finde priser på Duravit produkter på nettet, men det er mega flot! Hvad synes i om håndklædevarmeren, bliver håndklæderne godt nok tørre. Vi er nemlig i tvivl om det skal være den slags i har valgt eller den traditionelle slags

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak <3 Jeg kan ikke huske hvad møblerne specifikt kostede… Men med wc, højskab, underskab, indmad samt spejl er der for knap 50.000kr. Højskabet er lavet på mål, så man kan få dem lige som man vil have dem :o) Og spejl, toilet mm. findes i forskellige udgaver og prisklasser.

   Mht. håndklædevarmeren så synes jeg 7-9-13, at den opfylder vores behov rigtig godt. Før vi fik håndklædevarmeren var vi nødt til at lægge håndklæderne over en 'stang' for at de var tørre til næste dag, nu er de tørre når de bare har hængt på knagen. Den traditionelle kan man alligevel ikke rigtig få håndklæderne til at ligge kun i ét lag på – så jeg tror næsten de overlapper mere end de gør på vores.
   Man kan i øvrigt få vores med flere eller færre knager. Og hvad man ikke kan se på billederne er, at der også er knager på midten af den. Vi bruger pt. bare kun de øverste 🙂

   Rigtig meget pøj pøj med jeres projekt 🙂 Det er det hele værd når man er færdig kan jeg love 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, jeg kan virkelig godt lide jeres brusebad! De grå fliser er så flotte og tidsløse. Jeg bliver helt misundelig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak <3 Jeg var kort i tvivl, inden vi gik i gang, om hvorvidt jeg synes det blev for meget med samme fliser på væggene. Heldigvis sprang vi ud i det, og faktisk synes jeg det giver rummet et rigtig roligt udtryk. Så min frygt blev manet helt til jorden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

typisk mig