ny flyverdragt og de bedste vinterstøvler

test af flyverdragt og vinterstøvler

-Sponsoreret-

img_8235

I weekenden var det virkelig vejr til at komme ud og få testet den nye Didrikson flyverdragt og Superfit vinterstøvlerne, som jeg skrev om i dette indlæg. Selvom solen skinnede flot det meste af dagen, så var vinden – eller måske rettere blæsten – bidende kold. God og varm beklædning var derfor et must. Iben er vild med at være udendørs, heldigvis. Selvom man nogle dage godt kan tage sig selv i at ønske hun måske var liiiidt mindre glad for det. Hun vil ud i ALT slags vejr. Alt. Også regn. Men så er det jo godt at have udstyret i orden til at kunne komme ud selv når vinden er lidt for frisk i det.

Det var en super god test af både dragt og støvler før sneen engang indtaget det danske land. Selvom det var en kold og kraftig vind, så var hun lækkert lun på både krop og fødder efter opholdet ude i efteråret. Og helt uopfordret fik hun da også testet sagerne til lidt af hvert… Jeg kan afsløre, at man nemt kan spille bold i flyverdragten og støvlerne. Man kan grave have, gynge, gå tur og meget andet – ja, alt det en tumling synes er sjovt.

img_8233

Superfit støvlerne er modellen Culusuk og findes i flere farver her. Didrikson flyverdragten er modellen Migisi og findes i flere farver her.

En ting Iben selv var vild med ved dragten var, at der var en lomme. Det går hun meget op i for tiden. Så kan man nemlig samle småsten, blade og meget andet godt når man er på gåtur. Og en ting jeg bed mærke i var, at hun selv hoppede i støvlerne let som ingenting og lukkede dem. Velcro længe leve!

Alt i alt er vi super glade for sagerne. Som jeg fortalte om i et tidligere indlæg havde hun samme mærke i støvler sidste år, og vi var meget tilfredse. Flyverdragten er et nyt mærke for os vi ikke har prøvet før, da vi kun har haft én dragt til hende før. Men den virker rigtig god, varm og praktisk.

En sjov ting ved dragten er (synes jeg), at hun nu har samme dragt som hendes fætter Noah (igen i år). De to rollinger går i institution sammen og helt uden at aftale noget fik vi sidste år købt samme flyverdragt til dem i hver sin farve – og nu er det så sket igen, at de ved et tilfælde er endt i samme dragt. Iben har Migisi dragten fra Didrikson i gul og Noah har en Didrikson i mørkeblå/sort. Der er en grund til vi nogle gange kalder dem vores små kopier.

Støvler og flyverdragt er en gave fra Jollyroom.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ny flyverdragt og de bedste vinterstøvler