vores nye badeværelse

ny flyverdragt og de bedste vinterstøvler

-Sponsoreret-

img_8234

Migisi flyverdragt fra Didrikson og Culusuk støvler fra Superfit – begge dele findes i flere farver. Iben ville straks have handsker på da hun prøvede flyverdragten. Hun nægtede at få dragt og støvler af igen. Sagerne er godkendt af den lille dame! 

Nu kan de kolde dage bare komme an… Vi er klar! Eller altså, så klar som man nu engang kan blive til den kolde sæson. Ind af døren har vi været så heldige at få en fin flyverdragt og et par lækre vinterstøvler til Iben.

Sidste år fik Iben hendes første vinterstøvler, nogensinde. Hun havde indtil da kun haft et par gummistøvler, og ingen rigtige sko, da hun var nybegynder i det der med at gå. Så da hun pludselig gik meget mere end hun kravlede måtte vi ud og rive foret og købe et par vinterstøvler til hende i en fart. Jeg havde kigget med lange øjne efter de lækre læderstøvler i ministørrelser, men skæbnen ville, at vi endte i en helt anden model. Og det er jeg faktisk super glad for.

Vi kom ud af butikken med et par lilla (!) støvler fra Superfit. Ikke helt hvad jeg havde forestillet mig… Men mine fordomme kom til skamme. Støvlerne passede helt perfekt til hendes fod og selv på de vådeste, koldeste dage kom hun ikke én gang hjem med våde eller kolde fødder. Derfor besluttede jeg mig hurtigt for, at hun igen i år skulle have et par GoreTex støvler fra Superfit. Modellen er (ligesom sidste år) Culusuk med velcro lukning. I år dog i en mere diskret farve, sort.

img_7869

Superfit støvlerne findes i flere farver her. Tjek desuden Superfits størrelsesguide ud her. Jeg kom til at lægge lidt for meget voksetillæg til da jeg målte, det behøver man ikke. De er desuden med blødt for, så de tilpasser sig fodens størrelse. 

Hendes flyverdragt fra Didrikson er derimod mindre neutral. Den er nemlig gul. Gul på den fede måde, bevares. Farven er faktisk meget pænere i virkeligheden end på billeder. Den er simpelthen så sød på hende og så bliver hun lidt nemmere at finde på legepladsen end alle de diskrete sorte flyverdragter, når hun skal hentes i vuggestuen.  Ret smart. En anden smart ting ved den er, at den har mulighed for, at man kan gøre både ben og ærmer længere. Ved at fjerne en lille rining i stoffet bliver foret længere og voila, så passer den lidt længere tid. På de mest udsatte steder er der forstærkning af mørkere, kraftigt stof. Der er godt med reflekser og praktiske detaljer. Jeg glæder mig til at teste dragten godt af – forhåbentlig på en kælketur.

img_7870

Flyverdragten er af modellen Migisi og findes i flere farver her.

Støvler og flyverdragt er en gave fra Jollyroom.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores nye badeværelse