første biograftur - premiere på cars 3

opskrift: bananpandekager

Her får I en genudgivelse af en af mine mest benyttede opskrifter herhjemme. Et helt stort hit hos store og små; bananpandekager! Faktisk spiser jeg ikke selv banan, men bananpandekager, dém kan jeg godt lide. Jeg har tidligere lavet bananpandekager, som er mislykkedes og havde egentlig opgivet at lave flere pandekager på andet end mel, æg og mælk. Heldigvis fortalte min søster mig hvordan hun lavede hendes dejlige bananpandekager, og nu vil jeg indvie jer i hemmeligheden. Er I klar? Her kommer en lækker og nem opskrift.

Bananpandekager 4

Banan2

Jeg har lavet en tredobbelt portion på dette billede, hvor der ca. er 12 styks semistore pandekager.

Ingredienser

  • 1 banan – det gør ikke noget de er lidt brune på skrællen, det gør dem bare mere modne og søde
  • 2 æg
  • 1 håndfuld havregryn
  • Et par twist vanille eller lidt vanillestang
  • Kokosolie til at stege i

Fremgangsmåde

  • Hele molevitten proppes i en blender og blandes.
  • Steg dejen på en varm pande med lidt kokosolie – det går lynhurtigt, så gå ikke fra panden.
  • Voila! Så er der serveret.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

første biograftur - premiere på cars 3