jeg glæder mig til...

bryllupsdag

Brudekjole2 Brudekjole4 Brudekjole3 Brudekjole1Buket4

Min søster har engang udtalt, at andre mennesker altid synes andre folks bryllupsbilleder er tacky, så med fare for at fremkalde kvalme af sukkersøde fotos hos jer, deler jeg lige et par Kodak moments fra vores bryllup. Jeg håber I kan tåle det – jeg er selv lidt en sucker for bryllupsbilleder, kjoler, kager og al den slags.

Mandag kunne vi fejre to års bryllupsdag. I sig selv var dagen ikke noget fint og fancy, men det endte trods alt med at blive helt perfekt. Efter en god dag på job mødtes vi og drog mod storbyen. Der gik vi tur rundt på de brede alléer og små ensrettede gader på pæne Frederiksberg og købte frisk og velsmagende thai take-away (hos Thaiaway, hvor vi også spiste den dag min fødsel så småt gik i gang #FunFact #NotFunAtAll). Maden tog vi med os i Frederiksberg have og til dessert købte vi en kæmpe is og kaffe hos Frederiksberg Chokolade. Begge dele kan anbefales.

Selvom vi ser hinanden hver dag, så er det ikke ligefrem hver dag, der sådan for alvor er tid til at snakke og komme tæt på hinanden. Så det var kærkomment med sådan en helt perfekt mandag aften med god mad og godt selskab.

Her to år efter vores bryllup kan jeg stadig få sommerfugle i maven når jeg tænker tilbage på dagen. Det var den bedste dag.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg glæder mig til...