køreposer og klapvogne

nej, du må ikke spise bordskåneren

img_1655-2

Undskyld Iben, jeg kunne ikke dy mig da jeg fik chancen for at lave Mgala frisuren…

Børn bringer ikke kun ringere nattesøvn og voksende vasketøjsbunker – de er også sjove. Især den alder Iben har nu er jeg vild med! Hun siger og gør virkelig mange sjove ting for tiden. Her kommer nogle herlige sætninger, jeg har sagt på det seneste. Livet som mor er i sandhed en gave i farverig indpakning.

Sagt af mig på det seneste…

  1. “Nej skat, du må ikke tage en bid af bordskåneren! Det er kork… Se nu er den gået i stykker…”
  2. “Så er det vidst tid til at sætte toiletrullerne på plads, der kan ikke være mere papir i dét toilet…”
  3. “Tag det roligt skat… Jeg vil bare så gerne lige fjerne den store bussemand du har siddende.!”
  4. “Du SKAL have ble på… Okay… Så tager vi den bare på mens du ligger på maven/står op/løber rundt…”
  5. “Kan du klappe med fødderne? Flot skat! Du’ så dyyygtig.”
  6. “Nu er det min tur til at børste dine tænder.”
  7. “Skal vi se lidt mere Kate og Mim-Mim?” (og sove, tak!)

Prøv lige at læse sætningerne én gang til og forestil jer så, at det var f.eks. min mand jeg sagde disse sætninger til… Det gør dem endnu sjovere (synes jeg). Sørme heldigt man udvikler sig lidt fra barndommen til voksenlivet trods alt.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

køreposer og klapvogne