gode podcasts?

kærestetur til berlin

berlin

Lidt highlights fra vores tur, der bl.a. bød på masser af mad, solskin og sightseeing!

Det er allerede to uger siden, at Mark og jeg havde tre henrivende dage i Berlin. Nu sidder jeg atter hjemme i provinsen i mit gule murstenshus, midt i renovering, rod og kærlighed. Selvom jeg var lidt nervøs ved hele idéen om at befinde mig i et andet land end mit barn og så endda i hele tre (3!) dage, så var det verdens bedste idé at tage på miniferie med min mand. Både store og små har hygget sig, og det var guld værd at få lov at være ‘voksen’ og alene med min bedre halvdel. Selvom jeg nu også er ret så glad for at være hjemme hos mini-mig og få kram og kys af hende.

Vi kørte afsted mod lufthavnen i den smukke solopgang tidligt fredag morgen og vendte hjem med flyveren ved midnatstid natten til mandag. På den måde fik vi næsten tre hele dage i Berlin. Vi fik set lidt nyt og også nogle gamle kendinge; bl.a. Brandenburger Tor, Tiergarten, Holocaust monumentet, TV-tårnet set fra neden, Mauerpark og et stykke af muren langs Bernauer Straße.

For ikke at ende i en eksakt kopi af tidligere ture til Berlin krydrede vi også progammet med lidt nyt; bl.a. en tur på mørkerestaurant og et besøg på Museum für Naturkunde (med dino’er og alt muligt andet).  Begge dele kan varmt anbefales. Og så spiste vi bare en pokkers masse dejlig mad, fik sovet en middagslur (det sker ellers ALDRIG). Til vores held skinnede solen alle tre dage, så der var rig mulighed for at drikke kaffe og spise kager i forårssolens stråler på de mange fortovscaféer som byen byder på.

Jeg drømte allerede om endnu en tur da vi var dernede. Måske mere end tre dage, måske med Iben, eller måske en tøsetur en dag? Jeg tror aldrig jeg bliver helt færdig med Berlin. Har I det også sådan med et sted?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gode podcasts?