jeres bedste berlin tips?

gode podcasts?

Kelim tæppe

Varm te, afslappet tøj og podcast – så er det weekend!

I længere tid har vi benyttet af mere og mere af tv on demand. Vi sætter os stort set aldrig og zapper, men benytter i stedet HBO, TV2Play og lignende tjenester når vi endelig ser tv. Tiden er knap og der er derfor en håndfuld udvalgte programmer og serier vi sværger til, når sofaen skal holdes med selskab.

På samme måde kan jeg mærke, at jeg er begyndt at blive mere og mere pjattet med idéen om podcasts – radioens svar på ‘on demand’. Både fordi det ofte er noget hyggelig snakke-radio (jeg har åbenbart nået den alder, hvor jeg værdsætter den slags), men også fordi jeg kan høre det når det passer mig. Jeg har i noget tid benyttet mig af klassikeren, nemlig Mads & Monopolets podcast, men har  ikke bevæget mig så meget i podcast genren før nu.

Jeg er bl.a. begyndt at lytte med på Sneglcille og Rachels Voksen ABC, jeg har lyttet lidt til Coffee & Kale og så har jeg hørt lidt om Søren Rasteds Den Grå Side, men har endnu ikke fået hørt et afsnit selv. Jeg ved der findes meget mere derude, og jeg kunne godt bruge noget inspiration til hvad jeg kan lytte til når jeg alligevel står med opvasken eller vasketøjet. Alt fra underholdning til noget man kunne være så heldig at blive lidt klogere af.

Er der nogen podcasts I vil anbefale mig? Alt er velkommen.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

5 kommentarer

 • Hvor er I vilde allesammen 🙂 TAK <3 Der findes godt nok meget! Må straks igang med nogle af jeres tips 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Jeg eeeeelsker podcasten Fries Before Guys, som er lavet af to veninder i midten af tyverne, der taler med hinanden om alt det, som alle oplever, men som ingen taler med hinanden om. De er ærlige og sårbare og taler om parforhold, kroppen, familieforhold og meget mere. Det kan lyde lidt klichée-agtigt, men er det virkelig ikke. Den har ændret så meget for mig og på mit syn på mig selv og min verden. Jeg vil anbefale at begynde med deres første afsnit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  DR’s “dobbeltmordet” synes jeg er spændende, hvis man er til krimi. Den handler om et uopklaret dobbeltmord på Frederiksberg fra 1948.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Third ears ‘kvinden med den tunge kuffert’ på politikens podcast. VIRKELIG et lyt værd!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil anbefale straks at droppe de danske og gå til de engelske, som generelt er langt bedre. Radiolab handler om alverdens videnskab og er ekstremt godt produceret, this american life er en klassiker, more perfect er et ekstremt godt blik ind i USAs Højesteret, og ja, serial er en som alle kender. Af de lidt sjovere, så prøv another round, unqualified, too many white guys etc. Fen daglige fra New York Times hedder The Daily og giver lige en update på current events. Af popkultur er der the nerdist, som har interviewet alle i underholdningsbranchen og en helt fantatsisk en er Revitionist History, der gennemgår sager fra fortiden, der ikke er helt så simple som måske antaget. Jeg kunne blive ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeres bedste berlin tips?